Kuva: Fotolia

Onko hän avioliittomateriaalia vai pelkkä hoito? 9 varmaa merkkiä, joista tiedät

01.10.2017 15:15 - Senja Rapila

Deittailemasi tyyppi on kiinnostunut pelkästään omasta tyydytyksestään, avioliitto-materiaalia oleva henkilö ajattelee vain sinun mielihyvääsi.

Eli millaisista merkeistä tietää, onko hän avioliittomateriaalia vai ei? Voit lukea merkit alapuolelta.

1. Hän, jota deittailet, kertoo ettei halua mitään vakavaa. Hän haluaa vain viettää aikaa sinun kanssasi ja harrastaa seksiä. Hän ei koskaan myönnä, että pystyisi vakavaan suhteeseen.

Avioliitto-materiaalia oleva henkilö on sellainen, josta tulee pian tapaamisenne jälkeen "se oikea". Koko elämäsi muuttuu pian hänen tapaamisensa jälkeen ja hän saa sinut tajuamaan, että et voi elää ilman häntä.

2. Tyyppi jota deittailet, ei koskaan puhu tulevaisuudestanne. Hän ei innostu ajatuksesta, että olisitte yhdessä pidempään.

Avioliitto-materiaalia oleva henkilö puhuu tulevaisuudestanne jo aikaisessa vaiheessa, suunnittelee kanssasi asioita pidemmälle ajalle ja ottaa sinut osaksi miltei jokaista suunnitelmaansa.

(kuva: AOP)

3. Tyyppi, jota deittailet, pistää sinut äärirajoille. Hän testaa sinua niin pitkään, että tietää kuinka paljon olet uhraamaan hänen vuokseen, vaikka hän ei osallistukaan suhteen ylläpitämiseen.

Hän, joka kannattaa viedä vihille, antaa takaisin kaiken sen, mitä sinä annat hänelle. Ensimmäistä kertaa elämässäsi tuntuu siltä, että et yritä liikaa saada suhdetta toimimaan. Se toimii täysin omalla painollaan.

4. Tyyppi, jota deittailet, ei vaivaannu kuuntelemaan unelmiasi ja suunnitelmiasi. Hän välittää vain tästä hetkestä ja haluaa nauttia siitä. Häntä ei kiinnosta elämäsi, eikä hän halua olla osa sitä tulevaisuudessa.

Avioliitto-materiaalia oleva henkilö tukee sinua ja rohkaisee tavoittelemaan unelmiasi ja tavoitteitasi. Hän auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja suhtautuu sinun elämääsi kuten omaansakin; intohimolla.

(kuva: Fotolia)

5. Deittailemasi tyyppi haluaa pelkästään harrastaa seksiä. Hän ei ole kärsivällinen sen suhteen ja aina ajattelee käyttävänsä sinua itsensä tyydytykseen. Hän käyttää kaikki keinot saadakseen sinut loukkuun.

Avioliitto-materiaalia oleva henkilö haluaa kaiken, mitä sinä voit tarjota hänelle. Hän haluaa mennä naimisiin tulevaisuudessa kanssasi, koska hän hyväksyy kaiken sinussa ja haluaa sinut kokonaan itselleen.

6. Deittailemasi tyyppi on kiinnostunut pelkästään omasta tyydytyksestään.

Avioliitto-materiaalia oleva henkilö  yrittää jatkuvasti löytää uusia tapoja tyydyttää sinut ja keskittyy ennemmin sinun mielihyvääsi kuin omaasi.

(kuva: Fotolia)

7. Deittailemasi tyyppi tapaa sinut mielellään baarissa, bileissä tai niiden jälkeen. 

Avioliitto-materiaalia oleva henkilö ei tapaa sinua baarissa tai ylipäätänsä humalassa, eikä hän ole pelkästään yhden yön hoito. Kun tapaatte, teette jotain mistä molemmat pidätte, kuten käytte golfaamassa. Teette jotain, mikä yhdistää teitä.

8. Deittailemasi tyyppi antaa sinun maksaa ravintolan laskun ja antaa sinun jatkuvasti tarjota hänen juomansa, vaikka tekisitkin sen kohteliaisuudesta. Hänellä on monia syitä, miksi hän ei halua maksaa sinun laskujasi.

Avioliitto-materiaalia oleva henkilö ei miltei koskaan halua antaa sinun maksaa omia laskujasi ja saattaa jopa maksaa laskun jo ennen kuin olette keskustelleet siitä, otatteko laskun yhteen vai erikseen.

(kuva: Fotolia)

9. Deittailemasi tyyppi ei puhu tunteistaan. Puhutte urheilusta ja siitä, missä käytte illalla. Puhutte kevyistä aiheista, joilla ei oikeastaan ole syvempää merkitystä. Hän saattaa pitää sinusta ja hengailusta kanssasi, mutta hän ei tunne oloaan tarpeeksi turvalliseksi puhuakseen tunteistaan.

Avioliitto-materiaalia oleva henkilö ei pelkää puhua tunteistaan, tai kertoa ensimmäisenä rakastavansa/tykkäävänsä sinusta. Hän tekee alusta alkaen selväksi, mitkä hänen tunteensa ovat sinua kohtaan. Hän sanoo sen ajattelematta kahdesti sen seurauksia, koska hän on niin onnellinen siitä, että olet hänen. Katsot häntä silmiin ja näet koko loppuelämäsi edessäsi.

Lähde: Borlem

Lue myös: Miehet paljastavat parhaat naisten käyttämät iskutekniikat - "Stondikseni kasvoi kolminkertaiseksi"

Lue myös: Onko hän sinulle Se Oikea? Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset

Kilpailut

Uusimmat