Kuva: Fotolia

Miehet paljastavat parhaat naisten käyttämät iskutekniikat - "Stondikseni kasvoi kolminkertaiseksi"

28.09.2017 21:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Vaikka monesti naiset haluavat miehen tekevän aloitteen, arvostavat miehet aloitteen tekoa suuresti.

Millaisilla tavoilla naiset ovat tehneet aloitteita ja siten suuren vaikutuksen mieheen? Reddit-käyttäjät ovat nyt paljastaneet kokemuksiaan, ja voit lukea miesten kertomat tarinat alapuolelta.

"Hän osoitti puhelintani ja kysyi, että onko puhelimeni uusi. Sen jälkeen hän kysyi, olenko käyttänyt erästä puhelinsovellusta vielä. Vastasin ei, ja hän sanoi vielä toisen puhelinsovelluksen nimen. En ollut käyttänyt sitäkään. 'Entäs MinunNumeroni?' hän lisäsi. Vastasin, että ei minulla sitäkään ole. Hän otti sen jälkeen puhelimeni ja laittoi siihen numeronsa. 'Tässä, nyt sinulla on minun numeroni.'"

"Hän livautti numeronsa takataskuuni. En tiennyt mitä hän teki, tunsin vain käden takapuolellani. Hän käveli pois välittömästi, ja kun katsoin paperia, stondikseni kasvoi kolminkertaiseksi sinä päivänä."

"Tyttö, jonka kanssa työskentelin, ja jonka ajattelin olevan saavuttamattomissani, tuli luokseni  työpaikan bileissä ja kuiskasi korvaani: 'Jos panemme tänään, onko se vaivaannuttavaa maanantaina?'. Vastasin, että ei. Sitten onnistuin tekemään siitä vaivaannuttavaa maanantaina. Tekisin sen kuitenkin uudelleen."

"Hän kysyi osaanko ajaa yhdellä kädellä autoa. Kyllä. Sitten hän otti kädestäni kiinni."

"Puhuin tytölle. Olin töissä ja hän odotteli autokyytiä. Kävelin hänen luokseen ja sanoin hei. Sitten rupattelimme niitä näitä minuutin ajan. Sitten hän totesi, että: 'No, haluatko numeroni? Tässä.' Siinä se oli."

"Työkaverini sanoi minulle, että olen kaunis. Vastasin, että miehet eivät yleensä pidä siitä, että heitä sanotaan kauniiksi. Kolmekymmentä sekuntia myöhemmin hän totesi, että olen pantava. Kyllä."

"Tekstailin yhdelle tytölle, joka tiesi, että eksälläni oli ongelmia leukansa kanssa. Tämä tarkoitti sitä, että suihinotot eivät olleet siinä suhteessa mahdollisia. Yhtäkkiä hän vain totesi keskustelussa, että: 'Muuten, minun leukani on täydellisessä kunnossa'."

"Kutsuin hänet luokseni viinille. Hän tuli illallistarvikkeiden kanssa, koska hän halusi tehdä meille molemmille ruokaa. Sitten hän kysyi, että onko minulla kananmunia. Sanoin, että kyllä, mutta tarvitseeko kalaruokaan kananmunia? Hän vastasi, että ei, vaan aamupalaan. Järisyttävää."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: 5 flirttikysymystä, jotka esittää ihastuksellesi tekstiviestillä - ota käyttöön jo tänään

Lue myös: Sinkut paljastavat keinot, jotka auttavat yksinäisyyteen: Pidän nukkumaan mennessä itseäni kädestä

Kilpailut

Uusimmat