Kuva: Fotolia

Sydäntä riipaiseva tarina - iäkkäät ystävykset näkivät toisensa ensimmäistä kertaa 5 vuoteen

03.10.2017 12:15 - Katariina Auvinen

Kaksikolla oli matkaa toisensa luo kymmenen metriä, mutta he eivät pystyneet liikkumaan yksin sitä matkaa.

Iäkkäät ystävykset eivät pystyneet vierailemaan toisensa luona, vaikka he asuivat käytännössä toistensa naapurissa Walesin pääkaupungissa, Cardiffissa. Parin edellisen tapaamisen välillä oli ehtinyt kulua yhteensä viisi vuotta ennen iloista ja tunteikasta kohtaamista. 

Patricia Court, 87, sekä Christine Kirkpatrick, 75, ovat molemmat pyörätuolissa. Ystävykset asuivat vastapäätä, jonka välissä oli noin kymmenen metriä. He näkivät toisensa vain vilaukselta, kun toinen kävi hakemassa postin kynnykseltä. 

Molempien luona käy hoitaja, joka auttaa heitä arkisissa askareissa. Hoitajat päättivät yhteistuumin auttaa myös ystävykset yhteen omana vapaapäivänään.

Court ja Kirkpatrick ovat asuneet samassa paikassa yhteensä 30 vuotta. Pari onnistui pitämään ystävyytensä elossa pienillä teoilla. He puhuivat päivittäin puhelimessa tai lähettivät toiselle kukkia tai suklaata piristykseksi. 

Kun pari vihdoin tapasi, he pitivät toisiaan kädestä kiinni. Ystävykset pääsivät kahvittelemaan sekä pelaamaan bingoa yhdessä. 

Lue myös: Kannattaako entisen kumppanin kanssa pysyä ystävinä? Parisuhdeasiantuntija kertoo

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat