Kuva: Fotolia

Morsian päätti kantaa isän tuhkasta tehtyä korua kaulassaan: "Näin tunnen hänen olevan lähelläni"

13.10.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Kelly Campbellin isä menehtyi aivoverenvuotoon, kun Kelly oli vain yhdeksänvuotias.

Kun Kelly Campbell asteli täydellisenä hääpäivänään alttarille, olisi hän toivonut isänsä olevan läsnä. Naisen isä kuoli tämän ollessa vain yhdeksänvuotias, mutta Kelly ikävöi tätä todella paljon. Jo pienestä pitäen nainen oli kuvitellut, että hänen hääpäivästään tulisi puuttumaan tärkeä palanen. 

Kuitenkin päiviä ennen häitä morsian sai sulhaseltaan paketin, jonka sisältä paljastui sininen kaulakoru. Luke Campbell oli tilannut rakkaalleen korun, joka sisälsi morsiamen edesmenneen isän tuhkaa. Mies oli kysynyt tulevalta vaimoltaan, haluaisiko tämä teettää tuhkasta korun. 

- Paketin avaaminen oli hyvin tunteikasta. Tietyllä tapaa siinä yhdistyi perinne, jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain sinistä, Kelly Campbell kertoo Huffington Post -julkaisulle. 

Campbellin saattoi alttarille hänen isäpuolensa, joka on myös tärkeä osa naisen elämää. 

- Mutta kaulakorun avulla tunsin, että isäni oli lähelläni.

Luke ja Kelly ovat olleet yhdessä vuosikausia. He tapasivat yhteisten ystävien kautta toisensa ja rakastuivat saman tien. Kaulakorusta olivat kiinnostuneita myös pariskunnan kolme lasta, jotka näkivät paketin avaamisen. 

- Halusin kaiverruksen taakse, jossa lukee että yritän olla unohtamatta häntä. Ymmärrän kuinka nuori olin silloin, kun isäni kuoli. Katson lastani, joka on samanikäinen, kun minä olin menettäessä isäni, Kelly kertoo. 

Lue myös: Laura, 40, meni naimisiin itsensä kanssa - kyllästyi odottamaan sitä oikeaa

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat