Kuva: Fotolia

10 asiaa, joista mies valehtelee todennäköisesti ensitreffeillä

22.10.2017 21:15 - Senja Rapila

Asumistilanne, toiset naiset ja edelliset suhteet. Näistä kaikista mies saattaa valehdella varsinkin tutustumisen alkuvaiheessa.

Mistä kaikista miehet sitten valehtelevatkaan ensitreffeillä? Pop Sugar -sivusto listasi kymmenen eri asiaa, mistä miehen voi narauttaa valehtelemasta, varsinkin tutustumisen alkuvaiheilla:

1. Rahatilanne

Hän todennäköisesti saa rahatilanteensa kuulostamaan korvissasi paljon paremmalta kuin mitä se todellisuudessa on. Hän saattaa kehuskella ostoksillaan tai lomamatkoillaan, ihan vain tehdäkseen sinuun vaikutuksen. Älä siis ylläty, jos saat jossain vaiheessa tietää hänen oikeasta rahatilanteestaan tai veloistaan.

2. Asumistilanne

Jos hän asuu perheensä tai huonekavereiden kanssa, hän voi pelätä sitä, että kyseinen asumisjärjestely voi pelästyttää sinut. Joten tässä tilanteessa hän ei välttämättä kerro asumistilanteestaan rehellisesti ennen kuin oppii tuntemaan sinut paremmin, tai ennen kuin kysyt siitä. Jos hän kertoo siitä, hän voi kertoa sen olevan enemmän väliaikaista mitä se todellisuudessa on.

3. Toiset naiset

Hän saattaa tapailla muita naisia samalla kun näkee sinua, mutta ne voivat olla joko on-off-suhteita tai naisia, ketä hän pyörittelee huvikseen ja roikottaa varalla. Kaikki miehet eivät kylläkään tätä tee, onneksi.

4. Urheilutavat

Jos hän uskoo sinun pitävän urheilullisista miehistä, joilla näkyy lihakset, saattaa hän liioitella urheilutavoistaan. Hän saattaa sanoa, että käy säännöllisesti salilla, vaikka ei käykään kun kerran viikossa. Jos hän ei ole todella aktiivinen ja urheilullinen persoona, ei hän halua antaa sinulle sellaista vaikutelmaa, että hän olisi laiska.

5. Viimeisin ero

Ehkä hän petti tyttöystäväänsä tai muuten vain se osapuoli, jota voi syyttää erosta. Ehkä hänen viimeisin kumppaninsa rikkoi hänen sydämensä. Jos mies ei ole rehellinen ja avaudu sinulle kaikesta, jättää hän todennäköisesti faktat kertomatta edellisistä suhteistaan ja koristelee ne omaksi edukseen.

6. Menneisyys

Jos hän on joskus ollut riippuvainen huumausaineista, alkoholista, tupakasta tai mistä tahansa muusta, ei hän sitä todennäköisesti tule sinulle kertomaan - edes välttämättä silloin, jos kysyt siitä. Ehkä hän valehtelee niin pitkään, kunnes hän tuntee sinut tarpeeksi hyvin ja tietää, että hyväksyt hänet, saitpa tietää ihan mitä tahansa hänen menneisyydestään.

7. Työ

Ensimmäisillä treffeillä hän saattaa valehdella työstään. Hän ei välttämättä valehtele ammatistaan, mutta esimerkiksi palkasta tai työtehtävistä. Hän saattaa tehdä työstään sinulle paljon mielenkiintoisemman kuuloisen, jotta hän kuulostaisi mielenkiintoisemmalta ihmiseltä. Ja tämä kaikki vain sen vuoksi, että hän voisi tehdä sinuun vaikutuksen.

8. Sitoutumishalu

Jos hän on pelaillut naisilla ikänsä, ei hän todennäköisesti sitä sinulle paljasta, vaikka kysyisit. Hän voi valehdella siitä tai venyttää totuutta niin, että pysyt hänestä kiinnostuneena.

9. Ystävät

Hän saattaa puhua ystävistään, mutta hän ei kerro heistä mitään enempää; jos jotkut hänen ystävistään ovat huonoa seuraa, ei hän sitä kerro. Hän ei myöskään myönnä sitä, että hän tykkää hengailla ystäviensä kanssa enemmän kuin sinun kanssasi, koska hän ei halua pahoittaa mieltäsi, tai että menettäisit kiinnostuksesi.

10. Todelliset aikeet

Ensimmäisillä treffeillä mies saattaa vaikuttaa siltä, että hän haluaa tutustua sinuun kunnolla. Todellisuudessa hän saattaa haluta vain seksiä. Joten kaikki miehet eivät kerro treffikumppanilleen todellisista aikeistaan, vaan saattavat pelata naisen itselleen seksin vuoksi ja jättää tämän sen jälkeen oman onnensa nojaan.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Valkoiset valheet, jotka jokainen vanhempi on joskus kertonut itselleen - samaistutko?

Lue myös: 9 asiaa, joista ihmiset valehtelevat ensitreffeillä – sorrutko sinä?

Lue myös: "En rakasta kumppaniani" - kysely selvitti millaisia asioita miehet puolisoiltaan salaavat

Kilpailut

Uusimmat