Kuva: Fotolia

Suhteessa olevat miehet paljastavat herkän puolensa: Syleilyasennot, joista nautimme eniten

24.10.2017 21:15 - Senja Rapila

Vaikka naiset yleensä haluavat olla halaillessa "pieniä lusikoita", myös miehet nauttivat siitä, jos he saavat olla siinä roolissa.

Monissa parisuhteissa on pinttynyt tapa, että esimerkiksi nukkumaan mennessä nainen kääntää selkänsä ja mies puolestaan tulee halaamaan rakastaan takaapäin, ollen näin "iso lusikka". 

Miehet ovat paljastaneet Reddit-palvelussa, että myös he nauttivat välillä siitä, että saavat olla kuherrellessa ja halaillessa "pieniä lusikoita", eli niitä, joita halaillaan takaapäin. 

Voit lukea miesten kertomat perustelut alapuolelta.

"Tykkään siitä, että makaan selälläni niin, että hänen päänsä on olkapäälläni ja käsi ja jalka kiedottuna ympärilleni."

"Iso lusikka niin, että alempi käteni on hänen niskan allaan, samalla pitäen hänen ylemmästä rinnasta kiinni. Sitten ylempi käteni hänen ympärillään, ja sillä pitelen hänen alempaa rintaansa. Se on iso, iso hali."

"Niin, että hän makaa minun päälläni. Tai niin, että makaamme vierekkäin ja halaamme. Mahdollisimman paljon kontaktia, kiitos."

"Olen aina pitänyt isona lusikkana olemisesta, mutta viimeaikoina kasvokkain oleminen niin, että vatsamme koskettavat, on ollut todella ihana asento."

"Haluan olla edes kerran pieni lusikka."

"Lusikointi silloin, jos emme katso televisiota. Jos katsomme televisiota, sitten olen selälläni ja hän pitää päätään rinnallani. Kun nukumme, lusikoin häntä, koska silloin voin lopettaa kun ja jos tulee liian kuuma."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Onko seksielämäsi täydellistä? Merkit, joista tiedät olevasi onnekas

Lue myös: Älä pidättele hajuja - ällöttävä tapa saattaakin olla parisuhteen pelastus

Kilpailut

Uusimmat