Kuva: Fotolia

Onko hän luottamuksesi arvoinen? Merkit, joita kannattaa tarkkailla

16.12.2017 22:15 - Emmi Moilanen

Uuden tuttavuuden luotettavuudesta voi kertoa paljon esimerkiksi se, millä tavalla hän kohtelee omaa lähipiiriään.

Rakkautta etsiessä ja tapailun alkuvaiheessa epätietoisuutta voi aiheuttaa se, voiko uuteen deittikumppaniin todella luottaa. Tutustumisvaiheessa haluamme tuoda itsestämme esiin vain parhaimmat puolemme, jolloin toisen todellista lojaalisuutta voi olla aluksi vaikea arvioida.

YourTango-sivusto kokosi yhteen kolme seikkaa, joita kannattaa tarkkailla silloin kun et ole varma, onko uusi tuttavuus luottamuksesi arvoinen vai ei.

1. Huomaat, että hän käyttää aikaa ja vaivaa sinuun

Tämä ei tarkoita vain sitä, että saat uuden tuttavuutesi jakamattoman huomion treffeillänne vaan lisäksi huomaat hänen viestittelevän ja ajattelevan sinua myös vapaa-aikanaan. Hyvä merkki on myös se, jos deittikumppani haluaa sisällyttää sinut lähitulevaisuuden suunnitelmiinsa.

2. Hänellä on korkea moraali ja hyvät käytöstavat

Uuden tuttavuuden luotettavuudesta kertoo paljon myös se, kuinka hän kohtelee muita ihmisiä ympärillään. Pidä siis silmällä sitä, millä tavalla hän suhtautuu omaan lähipiiriinsä tai millaisen vaikutelman hän antaa itsestään asioidessaan esimeriksi ruokakaupan kassalla tai ravintolan tarjoilijan kanssa. Näin saat viitteitä myös siitä, millä tavalla hän tulee kohtelemaan sinua tulevaisuudessa.

3. Arvostaako hän mielipiteitäsi?

Potentiaalisen seurustelukumppanin luotettavuudesta voi paljastaa myös se, millä tavalla hän suhtautuu sinun mielipiteisiisi asioista. Kaikesta ei tarvitse olla yhtä mieltä ja näkemyserot saavat usein hyvää keskustelua aikaan treffeillä. Tärkeää on kuitenkin se, millä tavalla hän suhtautuu eriäviin mielipiteisiinne ja hyväksyykö hän ne ilman, että yrittää esimerkiksi taivutella sinua tahtoonsa.

Lue myös: Haaveissa toiset treffit? 9 vinkkiä, joiden avulla onnistut

Lue myös: 13 jouluista treffi-ideaa – tunnelmalliset vinkit koottiin yhteen

Lue myös: Mistä tiedät, että ensitreffit menivät pieleen? 10 selvää merkkiä

Lähde: YourTango

Kilpailut

Uusimmat