Kuva: Fotolia

Masentunut nainen kertoi erikoisen tavan, jolla poikaystävä sai hänet ylös sängystä - netti ihastui

07.01.2018 18:15 - Iiro Myllymäki

Poikaystävän humoristisia toimia kehutaan netissä.

Masennuksesta kärsivälle jopa sängystä nouseminen voi olla työn ja tuskan takana ja iloa on hankala löytää mistään. Tällaisessa tilanteessa muiden antama välittäminen ja huolenpito voi olla suureksi avuksi. Joskus yllättävätkin keinot tepsivät, kuten erään naisen netissä leviävästä kertomuksesta voi päätellä.

RoastedIguana-nimimerkillä kirjoittava nainen jakoi Imgur-palvelussa kuvan, jossa hän makaa sängyssä päällään peittoja ja jopa työtuoli. Kuvan yhteydessä nainen kirjoittaa, että hän on kärsinyt masennuksesta 13 vuotta ja välillä hänellä on päiviä, jolloin hän ei sairauden vuoksi saa itseään sängystä ylös. Nettiin jakamansa kuvan ottamispäivänä hänen poikaystävänsä tuli huolehtimaan hänestä.

"Hän kysyi minulta, haluanko teetä. Sanoin ei, mutta hän keitti teetä kuitenkin. Siitä kaikki hullutus sitten alkoi. Sitten hän hautasi minut huopien ja tyynyjen alle ja kysyi, haluanko että verhot suljetaan. Sanoin ei, mutta hän sulki ne kuitenkin", nainen kirjoittaa.

"Hän kysyi, haluanko onesie-haalarini. Sanon ei, mutta hän heittää sen päälleni silti. Hän kysyi sitten, tarvitsenko jotain muuta. Sanoin ei. Sitten hän toi päälleni julisterullan ja poistui huoneesta. Hän tuli takaisin ja laittoi saappaani sängylle. Seuraavaksi hän tuli hitto soikoon tuolin kanssa ja laittoi sen kasan päälle. Tässä vaiheessa en voinut muuta kuin nauraa."

Kasatessaan erinäisiä asioita sängylle poikaystävä myös heitti tavaroihin liittyviä puujalkavitsejä keventääkseen tunnelmaa. Aivan viimeisenä poikaystävä toi huoneeseen kissan ja asetti sen tyttöystävänsä pään päälle. Noin puolen tunnin päästä nainen lopulta pääsi sängystä ylös ja päätti jakaa poikaystävänsä eriskummallisen auttamiskeinon nettikansan kanssa. Imgurissa kirjoitusta on luettu jo liki 300 000 kertaa, ja monet kommentoijat ovat kehuneet poikaystävää tämän osoittamasta tuesta ja kyvystä saada hymy masentuneen naisen kasvoille. Voit lukea naisen koko päivityksen alta tai tämän linkin kautta.

Lue myös: Nainen julkaisi kuvan vahvalla sanomalla - otettu vain tunteja ennen itsemurhan yrittämistä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat