Kuva: Fotolia

Kannattaako deittailua enää jatkaa? Lue varmat merkit, jotka kannustavat siirtymään eteenpäin

23.07.2017 20:15 - Tiina Svensk

Jos kipinä hiipuu nopeasti, ei sitä kannata pitää väkisin yllä.

Olet varmaankin kuullut termistä ghostaaminen? Kirjoitimme yleistyneestä tavasta päättää deittailu, ja pääset lukemaan artikkelin täältä. Joskus deittailua kuitenkin jatkaa, vaikka saattaisikin aavistaa, ettei juttu etene minnekään.

Uutissivusto Elite Daily listasi kolme varmaa merkkiä, jotka huomatessasi kannattaa vain jatkaa eteenpäin eikä tuhlata enää enempää aikaa deittiin:

1. Viestintä on tahmeaa: Vaikka kaikkiin viesteihin ei tarvitse vastata samantien, eikä toisen tarvitse olla aina tavoitettavissa, täytyy viestinnän kuitenkin sujua mutkattomasti. Jos sinusta tuntuu, että teidänvälinen kommunikointi tahmaa eikä deittikumppanisi panosta viestintään, kertoo tunne jotain syvemmistä ongelmista: todennäköisesti deittisi ei ole niin kiinnostunut jatkosta kuin sinä saatat olla.

2. Vain toinen teistä tekee aloitteita: Oletko sinä aina ensimmäinen, joka ehdottaa tapaamisia tai laittaa viestiä. Vaikka aloitteen tekeminen voi olla toisille vaikeampaa kuin toisille, olisi tärkeää, että molemmat panostaisivat deittailun etenemiseen.

3. Elämäsi ei tunnu kiinnostavan häntä: Jos kumppanisi ei enää kysy päivästäsi tai osoita kiinnostusta elämääsi kohtaan, kannattaa tilanteeseen kiinnittää tarkempaa huomiota. Elite Dailyn artikkelissa muistutetaan, että tämä piirre pätee niin pidempään suhteeseen kuin vasta aloitettuun deittailuun.

Lue myös: "Olen tekstaillut eksäni kanssa": Asiat, joita naiset ovat salailleet kumppaniltaan

Lue myös: Suomalaistutkimus selvitti: Onnellisuus lisääntyy nopeasti yhdellä keinolla

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat