Kuva: Shutterstock

Mistä löydät elämäsi rakkauden? Horoskooppimerkkisi kertoo

17.02.2018 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Leijona löytää todennäköisimmin sen oikean bileistä, kun taas kauriille rakkaus tulee vastaan sosiaalisessa mediassa.

Me kaikki haluamme löytää tosirakkauden, mutta sen löytäminen ei monelle käy ihan tuosta vaan. Monien täytyy etsiä rakkautta monista paikoista ja tehdä monta erehdystä ja virhearviota ennen kuin se oikea tulee vastaan. Rakkauden löytämistä voi helpottaa se, että tietää mistä sitä kannattaa etsiä. Tässä horoskoopit voivat tulla avuksi. Elite Daily on kirjoittanut, mistä kunkin horoskooppimerkin edustajat todennäköisimmin löytävät elämänsä rakkauden.

Oinas 21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta - Yhteinen harrastus

Vauhdikkaana ihmisenä oinas löytää rakkauden todennäköisesti samalla, kun hän tekee jotain rakastamaansa aktiviteettia. Oli kyseessä sitten kalliokiipeily, crossfit tai kirjakerho, oinas todennäköisesti törmää elämänsä rakkauteen yhteisen harrastuksen kautta.

Härkä 20. huhtikuuta - 20. toukokuuta - Tuttavapiiristä

Härän kannattaa rakkautta etsiessään suunnata katseensa ihmisiin, jotka hän jo tuntee. Härän kaveri- tai työporukassa on todennäköisesti joku, joka on häneen salaa lääpällään.

Kaksonen 21. toukokuuta - 20. kesäkuuta - Oppitunti

Kaksonen loistaa älykkyydellään, joten oppitunneilta hänen on helppo löytää hänestä viehättynyttä seuraa.

Rapu 21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta - Vapaaehtoistyö

Rapua leimaa tunteikkuus, lämpimyys ja empatia, joten vapaaehtoistyössä apua antaessaan hän löytää helposti samanhenkistä seuraa.

Leijona 23. heinäkuuta - 22. elokuuta - Bileet

Itsevarmat leijonat ovat kuin kotonaan bileissä. Leijonan karismaattinen luonne saa juhlissa paljon huomiota osakseen, mikä voi luonnollisesti johtaa myös romanttisten tunteiden heräämiseen.

Neitsyt 23. elokuuta - 22. syyskuuta - Ystävän kautta

Neitsyet eivät jaksa deittailuun liittyvää säätöä. Heille on kaikkein helpointa, että jokin yhteinen ystävä saattaa heidät yhteen mielenkiintoisen tyypin kanssa.

Vaaka 23. syyskuuta - 22. lokakuuta - Puisto

Romanttiselle ja viehättävälle vaa'alle rakastuminen tapahtuu juuri niin romanttisesti kuin elokuvissakin. Jokin kaunis päivä elämän rakkaus kävelee häntä puistossa vastaan, ja tästä saa alkunsa tosielämän romanttinen elokuva.

Skorpioni 23. lokakuuta - 22. marraskuuta - Kuntosali

Voimakas ja vetovoimainen skorpioni on parhaimmillaan silloin, kun hän kuntoilee. Vaikka hän itse luulisikin näyttävänsä kammottavalta ja hiessä uitetulta ihmisparalta, tosiasiassa hänen vetovoimansa kiinnittää kanssakuntoilijoiden huomion salakavalasti.

Jousimies 23. marraskuuta - 19. joulukuuta - Kahvila

Ystävällisellä ja helposti lähestyttävällä jousimiehellä on taito synnyttää keskusteluja tuntemattomien kanssa melkein missä vain. Kahvilaympäristössä jousimiehen kannattaa katsella tarkkaan ympärilleen ja hakeutua mielenkiintoiselta vaikuttavien ihmisten seuraan. Todennäköisesti se oikea tulee jossain vaiheessa tällä tavalla vastaan.

Kauris 20. joulukuuta - 19. tammikuuta - Sosiaalinen media

Kauriit ovat persoonallisia tapauksia, jotka löytävät omanhenkistä seuraa helpoiten netin kautta. Sosiaalisen median voimaa romantiikan synnyttäjänä ei kannata vähätellä.

Vesimies 20. tammikuuta - 18. helmikuuta - Työpaikka

Mitä enemmän vesimiehen kanssa viettää aikaa, sitä enemmän häneen ihastuu. Työpaikalla vietetään hyvin paljon aikaa päivittäin samojen ihmisten kanssa, joten vesimies saa monet pauloihinsa työpaikallaan.

Kalat 19. helmikuuta - 20. maaliskuuta - Häät

Kalat on tähtimerkeistä romanttisin, joten on osuvaa, että hän kohtaa rakkauden mahdollisimman romanttisessa tilanteessa.

Lue myös: Miten rakkauselämäsi muuttuu vuonna 2018? Horoskooppisi paljastaa

Lähde: Elite Daily

Uusimmat