Kuva: Shutterstock

Rehellisiä paljastuksia - ihmiset kertovat, miltä tuntui vastaanottaa suuseksiä ensimmäisen kerran

28.02.2018 19:15 - Katariina Auvinen

Joillekin kerta oli unelmien täyttymys.

Pettymys vai unelmien täyttymys? Suuseksin vastaanottaminen voi olla hermostuttava tilanne varsinkin ensimmäistä kertaa. Reddit-käyttäjät paljastivat avoimesti, miltä heistä tuntui saada suuseksiä ensimmäistä kertaa. 

"Olin ajatellut, että minun pitäisi varoittaa tyttöystävääni ennen kuin olen tulossa. Kun tunsin laukeamisen lähenevän, taputin tyttöä olkapäälle, jotta voisin "viimeistellä" itseni jollain muulla tavalla. Hän kuitenkin jatkoi ja jatkoi, joka aiheutti minulle valtaisaa painetta. Yritin koko ajan olla tulematta, mutta mitä enemmän hän jatkoi, sitä paremmalta se tuntui. Kun laukesin, se tunne on syöpynyt mieleeni vielä tänäkin päivänä."

"Minulle ensimmäisen suuseksin vastaanottaminen oli hieman noloa. En oikeastaan tykännyt poikaystävästäni siihen aikaan, mutta en oikeastaan halunnut torjua häntä, koska hänellä oli hyvät tavat ja hyvä hygienia. 

Olin neitsyt, joten valmistauduin tätä isoa iltaa varten televisiosta oppimillani tavoilla. Olin kuullut, että naisella ei saa olla karvoja, joten ajelin kaikki pois. Ajelin itseni niin sileäksi, että sain pienen haavan. Puhdistin kuitenkin haavan alkoholilla ja laitoin kortisonivoidetta alas. Kun sitten kaikki oli valmista ja tunnelma tiivistyi, poikaystäväni antoi minulle suuseksiä, mutta se loppui hyvin äkkiä. Juuri lääkevoiteen maku ei ollut mitenkään mairitteleva, joten päätimme kokeilla juttua toisella kertaa." 

"Tyttöystäväni otti minulta suihin samalla, kun olin ajamassa. Kun sitten tulin hänen suuhunsa, hän avasi auton ikkunan ja oksensi saman tien. Kaikki oksennukset jäivät autoni kylkeen."

"Ensimmäinen suuseksikerta oli upea, mutta toisaalta kiusallinen. En ollut hurjan itsevarma vielä silloin, joten en oikein tiennyt mitä minun pitäisi tehdä. Nautin tunteesta, mutta taisin vain maata paikallani." 

"Ensimmäinen kerta oli niin paha. Hän mankeloi klitorikseni niin pahasti, että minun piti pyytää häntä lopettamaan." 

"Olin viimeisellä vuosikurssilla koulussa, kun aloimme muhinoimaan läheisen ystäväni kanssa. En ollut ikinä masturboinut, joten en tiennyt miltä orgasmi tuntuu. Koko kokemus oli vertaansa vailla. Se tuntui niin hyvältä ja tulin vain minuutin jälkeen." 

Lue myös: Miehet kuvailevat yksityiskohtaisesti parhaita suihinottokokemuksiaan - K18

Lähde: Reddit 

Kilpailut

Uusimmat