Kuva: Shutterstock

Miehet kertovat: Missä vaiheessa tapailusuhteen voi virallistaa seurusteluksi?

19.03.2018 16:15 - Emmi Moilanen

Vietettyjen treffien määrällä ei aina ole merkitystä parisuhteen virallistamisen kannalta.

Tapailusuhteen muuttuminen vakavaksi parisuhteeksi ei ole aina yksinkertaista. Tapoja ja tilanteita suhteen virallistamiseksi on yhtä monta kuin deittailijoitakin. YourTango kokosi yhteen Redditin mieskäyttäjien kokemuksia siitä, missä vaiheessa tapailusuhteen voi virallistaa seurusteluksi. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Kun hengailu muuttuu päivittäiseksi

“Jos kysyt minulta ja vaimoltani, milloin aloimme seurustella, saat minulta vastaukseksi heinäkuun ja vaimoltani joulukuun! Minusta olimme pariskunta jo silloin, kun näimme toisiamme joka ikinen päivä ja sitä rataa, haha.”

“Silloin, kun olimme siinä pisteessä, että vietimme kaiken paitsi työaikamme toistemme seurassa…”

”Kun tapailet häntä säännöllisesti, haluat luultavasti virallistaa suhteen.”

Vakavan keskustelun jälkeen

“Deittaile niin montaa tyyppiä kuin haluat. Jos henkilöitä on vain yksi, se on täysin ok, mutta ei ole reilua odottaa samaa toiselta osapuolelta ennen kuin olette keskustelleet asiasta.”

Silloin, kun muut lakkaavat kiinnostamasta

“Luulen, että tämä riippuu täysin henkilöstä. Joka kerta kun olen deittaillut jotakuta ihastustani, olen menettänyt kiinnostukseni jutella kenellekään toiselle. Näin käy myös silloin, vaikka emme olisi edes sopineet siitä, että tapailemme vain toisiamme.”

“En aloittaisi parisuhdetta henkilön kanssa, joka deittailee myös muita tyyppejä samaan aikaan kuin minua. Tämä kertoo heti kättelyssä, että hän ei ole oikeasti kiinnostunut ja olen vain viihdyke siihen saakka, kunnes jotain parempaa ilmaantuu näköpiiriin.”

Seksin harrastamisen jälkeen

“Sanoisin, että mikä tahansa aika kuukauden jälkeen on realistinen omalla kohdallani. Seksin harrastamisen jälkeen on yleensä hyvä hetki virallistaa myös seurustelu.”

Kolmet tai neljät treffit

“Normaalisti tiedän noin kolmen viikon jälkeen, voisinko nähdä itseni parisuhteessa deittikumppanin kanssa. Jos en voi kuvitella tätä mielessäni, en jatka tapailua.”

“Minusta tuntuu, että kolmansien tai neljänsien treffien jälkeen tiedän, olenko ihastunut deittikumppaniin vai en. En pidä siitä, että asiat jäävät roikkumaan enkä deittaile ketään, joka tarvitsee useamman kuukauden päättääkseen, mitä haluaa tehdä kanssani.”

Lue myös: Ihmiset kertovat: Suurin virheeni, jonka olen rakkaudessa tehnyt

Lue myös: Miehet kertovat: Asiat, jotka saavat olon tuntumaan rakastetulta

Lähde: YourTango

Kilpailut

Uusimmat