Kuva: Shutterstock

Miehet kertovat: Tällaiset ensitreffit haluaisin

20.02.2018 23:15 - Emmi Moilanen

Hyvä ruoka on miesten mieleen ensimmäisillä treffeillä. Luistellessa puolestaan voi ottaa tasapainoa toisesta ja hakea vaivihkaa fyysistä läheisyyttä.

Ensimmäiset treffit ovat jännittävä tilanne molemmille osapuolille. Ennen tapaamista päänvaivaa voi sopivan asukokonaisuuden lisäksi aiheuttaa se, missä treffit kannattaisi järjestää. Elite Daily -sivusto kokosi yhteen miesten mielipiteitä siitä, millaiset he toivovat ensitreffien olevan. Suomensimme parhaat kertomukset alle.

Rauhallinen baariympäristö

”Ideaali tilanne ensimmäisillä treffeillä olisi mennä baariin, jossa on melko rauhallista. Alkoholi auttaa hieman ensitreffien jännitykseen. Loppuun juodut juomat ovat myös hyvä aika lopettaa treffit, jos kemiat eivät kohtaa.”

Syöminen ennen kaikkea

“Riippuu siitä, miten olemme tavanneet. Olen silti puristi, joka pitää kokkaamisesta. Jos kemiat kohtaavat hyvin, olen valmis tekemään myös jotain muuta sen jälkeen. Kerran ajoin tytön kanssa rannalle, kun olimme syöneet. Lojuimme viltillä ja vain juttelimme hetken. Se oli todella kivaa.”

“Yhdessä kokkaaminen.”

Aktiviteetti, josta deittikumppani pitää

“Teen mieluusti sitä, mistä deittikumppani nauttii. Joten jos suunnittelen treffit, otan tytön mielenkiinnonkohteet huomioon. Sellainen vain olen.”

Lyhyt tapaaminen aluksi

“Mieluiten tapaan deittikumppanin jonkin helpon tekemisen äärellä, jotta saan tietää, ettei hän ole tylsä tai kahjo. Drinkit, naposteltavaa… Asiat, jotka vievät puolituntia. Treffejä voi pidentää, jos meillä on hauskaa keskenämme.”

Luistelu ja kaakaot

”Nyt on talvi, joten luistelu ja kaakaot voisi olla hyvä idea juuri nyt. Tapaaminen julkisella paikalla ensitreffeillä on hyvä vaihtoehto, eikä kummankaan olo tunnu epämukavalta, sillä paikka ei ole syrjäinen ja eristyksissä muista. Luistelun lomassa voitte ottaa toinen toisistanne tasapainoa, joka antaa mahdollisuuden myös fyysiselle läheisyydelle.”

Lue myös: Mistä tiedät, että ensitreffit menivät pieleen? 10 selvää merkkiä

Lue myös: Eikö huvitakaan mennä treffeille? 4 vinkkiä, joiden avulla peruutat tapaamisen tyylillä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat