Kuva: Shutterstock

Kolme horoskooppimerkkiä kokevat sydänsuruja tänä keväänä - osuuko sinun kohdallesi?

08.04.2018 08:15 - Senja Rapila

Muun muassa Skorpionien ihmissuhteet voivat olla tänä vuonna koetuksella.

Oletko sinä yksi niistä epäonnekkaista, joiden rakkausonni voi kääntyä tänä vuonna päälaelleen? Voit katsoa alapuolelta Elite Daily -julkaisun listaamat horoskooppimerkit, jotka saattavat särkeä sydämensä odottamatta tänä vuonna.

Rapu

Rapu-horoskooppimerkin edustajilla voi olla huono tapa sulkea ihmisiä ulkopuolelle, jotka voisivat auttaa heitä käsittelemään tunteitaan. Jos Rapujen rakastajat ovat samanlaisia, jotka sulkevat tunteensa ja jättävät asiat käsittelemättä, on käsillä katastrofi ja suora menolippu sinkkuelämään.

Jos tänä vuonna koet Rapu-horoskooppimerkkinä eron, tarkoittaa se ehkä sitä, että sinun tulee harjoitella tulevaisuudessa enemmän itsesi avaamista maailmalle. Sinun pitää löytää ihmisiä, jotka osaavat arvostaa rajojasi. Muista myös kunnioittaa muiden ihmisten rajoja.

Vaaka

Vaaka-horoskooppimerkin edustajat eivät pidä siitä, jos asiat ovat poissa tasapainosta. Tänä vuonna tasapaino voi heitellä Merkuriuksen vuoksi, joka voi aiheuttaa Vaa'alle turhaa stressiä. 

Vaa'at haluavat usein, että kaikki olisi heille mahdollisimman helppoa. Joskus meidät kuitenkin asetetaan mukavuusalueemme ulkopuolelle ja joudumme tehdä asioita, jotka tekevät olomme epämukavaksi. Epämukavuus on merkki siitä, että on aika tehdä asioita eri tavalla kuin aina ennen. Ehkä sydänsurut ovat tarpeen Vaa'alle tänä vuonna, jotta hän voi kuulla muutoksen kutsun.

Skorpioni

Jotkut asiat opitaan paljon nopeammin kuin toiset. Skorpioni-horoskooppimerkin edustajia ei välttämättä tämän vuoden puolella jätetä, mutta he ovat todennäköisimmin jättäviä osapuolia. Tämä voi johtua siitä, että Skorpioni on tuntenut hiljattain jonkinlaista painostusta muuttua ja reagoinut impulsiivisesti ja aggressiivisesti. Loppupeleissä he vain satuttavat itseään enemmän kuin toista osapuolta.

Jos universumi käskee sinua muuttumaan, voi se johtua siitä, että on sinun aikasi. Muutos tapahtuu riippumatta siitä, kuinka hyvin olet valmistautunut siihen. Ainoa asia mitä voit kontrolloida on se, että höllennät otettasi ja annat virran viedä. Ehkä vapaus tekee sinulle ihan hyvää.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Huono rakkausonni seuraa kolmea horoskooppimerkkiä tänä vuonna - katso, oletko yksi heistä

Lue myös: Millä tavalla osoitat rakkautesi ilman sanoja? Horoskooppisi paljastaa

Lue myös: Horoskooppi paljastaa parhaimman ominaisuutesi – osuuko oikeaan?

Kilpailut

Uusimmat