Kuva: Shutterstock

Vaikea ero takana? Merkit jotka paljastavat, että olet vihdoin päässyt yli eksästäsi

16.04.2018 18:15 - Emmi Moilanen

Hyvä merkki on se, jos ajatus uusien ihmisten deittailusta alkaa tuntua jälleen hyvältä, ja pystyt myös aidosti olemaan onnellinen edellisen seurustelukumppanisi puolesta.

Erosta toipuminen vie aina oman aikansa ja on yksilöllistä, kuinka nopeasti pääsemme edellisestä parisuhteesta yli. Aluksi suru voi tuntua ylitsepääsemättömältä, mutta kuten sanontakin sen toteaa; aika parantaa haavat. Lue alta Thought Catalog -sivuston listaamat merkit jotka paljastavat, että olet varmasti päässyt yli edellisestä parisuhteestasi.

Samaistutko näihin?

1. Et enää laske päiviä, kuinka kauan erostanne on jo kulunut.

2. Huomaat että sinulla ei ole enää tarvetta toistella valheellisesti kaikille, kuinka et enää sure ja olet jo päässyt yli hänestä.

3. Et enää välttele tilanteita, joissa sinulla on mahdollisuus törmätä entiseen seurustelukumppaniisi.

4. Et ole enää kiinnostunut hänen asioistaan, etkä esimerkiksi jaksa seurata hänen tekemisiään sosiaalisen median kautta.

5. Sinusta tuntuu, että olet taas valmis käymään treffeillä.

6. Keskityt täysillä työhösi, perheeseesi ja ystäviisi siksi, että nämä asiat ovat sinulle aidosti tärkeitä etkä siksi, että yrittäisit hukuttaa surusi esimerkiksi työn tekoon.

7. Osaat nauttia asioista yksin, eikä elokuvailta tai juoksulenkki omassa seurassasi tunnu enää laisinkaan yksinäiseltä.

8. Pystyt aidosti iloitsemaan entisen seurustelukumppanisi puolesta ja toivot hänelle pelkkää hyvää.

Lue myös: 6 hyvää asiaa, jotka vaikeinkin ero sinulle opettaa

Lue myös: 10 järjetöntä asiaa, jotka eronnut ihminen tekee - kuulostaako tutulta?

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat