Kuva: shutterstock

Milloin on aika viedä suhde seuraavalle tasolle? Asiantuntija kertoo

17.04.2018 17:45 - Roosa Sallila

Kun tapaat kiinnostavan ihmisen, saatat huomaamattasi alkaa suunnittella teille yhteistä tulevaisuutta.

Tapaat ihanan ihmisen ja olet täysin vakuuttunut, hänen olevan tuleva aviopuolisosi. Saatatte edetä todella nopeasti ja ennen kuin huomaatkaan, olet viettänyt jo useita viikkoja hänen luonaan. 

Jokainen parisuhde on erilainen ja jokainen suhde etenee omassa tahdissaan. Kukaan ei voi määritellä, milloin suhteessa on oikea aika ottaa seuraava askel. Jotkut tapailevat kerran viikossa ja vaihtavat kuulumisia tekstiviestien välityksellä. Toiset taas ovat huomattavasti avoimempia kumppanileen jo heti suhteen alussa ja pitävät yhteyttä päivittäin.

Koska on sitten oikea aika ja lupa jättää omia tavaroita kumppanin kotiin?

Parisuhdeasiantuntija Laurel House uskoo, että kun olette sopineet yhteiset pelisäännöt, on lupa jättää omaisuutta toisen asuntoon. Kun olette keskustelleet asiasta kumppanin kanssa ja luoneet luottamuksen välillenne, ei tarvitse pelätä, että kumppani alkaisi tapailemaan toista.

Totuus on se, että jos kumppanisi tapailee muita, hän tuskin haluaa, että tavaroitasi löytyy ympäri hänen asuntoaan. 

Jos yövyt usein kumppanisi luona, keskustele asiasta rohkeasti. Kysy voitko jättää tavaroitasi hänen luokseen, sillä et haluaisi joka kerta kantaa niitä paikasta toiseen.

Älä kuitenkaan vie koko omaisuuttasi hänen luokseen, vaan vie mukanasi muutamat tärkeät asiat mitä tarvitset yöpyessäsi hänen luonaan.

- Jos hän välittää sinusta, hän kyllä haluaa, että tunnet olosi kotoisaksi, House jatkaa.

Mieti kuitenkin miten esität asiasi, ettei kumppanisi säikähdä suhteen etenemisestä ja ajattele tämän olevan alku yhteiseen kotiin. Kuka tietää, ehkä hän onkin tyhjentänyt kaapistaan jo tilaa tavaroillesi.

Lähde: elitedaily

Lue myös: Onko kumppanisi eksä vielä hänen elämässään? Lue kysymykset, jotka sinun kannattaa kysyä

Lue myös: Miehet kertovat: Luonteenpiirre, johon kiinnitän naisessa ensimmäisenä huomiota

Kilpailut

Uusimmat