Kuva: Shutterstock

Ihmiset kertovat: Asia, joka sai ihastuksen sammumaan välittömästi

20.04.2018 22:15 - Emmi Moilanen

Roskaaminen, pinnallisuus ja myönteinen suhtautuminen pettämiseen ovat seikkoja, jotka saavat kiinnostuksen sammumaan nopeasti.

Aina ei ole selvää, mikä tietty piirre toisessa ihmisessä viehättää niin paljon, että tunteet voimistuvat ihastukseksi. Kiinnostus voi kuitenkin myös sammua yhtä nopeasti kuin syttyikin. Thought Catalog kokosi yhteen Reddit-käyttäjien kokemuksia hetkestä, jolloin heidän mielenkiintosta lopahti totaalisesti kiinnostavaa henkilöä kohtaan.

Seikat, jotka saavat kiinnostuksen sammumaan nopeasti:

“Uhriutuminen ihan jokaisen keskustelun aikana ja kiinnostus vain omasta elämästään puhumiseen.”

”Olin ihastunut työpaikallani erääseen tyttöön, mutta kiinnostukseni loppui, kun huomasin, kuinka hän jatkuvasti puhui pahaa muista. En yllättyisi, jos hänellä olisi jotain sanottavaa myös minusta.”

”Jatkuva puhuminen aikaisemmista seksikokemuksista.”

“Hän heitti roskat ulos auton ikkunasta, kun ajoimme moottoritiellä.”

”Olin taannoin ihastunut vanhempaan mieheen. Hän oli upea ja vaikutti olevan kiinnostunut myös minusta. Mutta jestas sentään, hän ei kestänyt lainkaan vitsailua. Hän otti pienimmätkin heittoni äärimmäisen vakavasti. En voi olla tyypin kanssa, joka ei osaa nauraa edes silloin tällöin.”

”Hän myönsi, että odottaa miehen tekevän 80% työstä, mutta on itse valmis panostamaan vain 20 prosenttisesti.”

”Tapailin muutama vuosi sitten tyttöä, joka oli kaikkea mitä olisin voinut toivoa (ainakin selvänä ollessaan). Mutta hyvänen aika, hän oli reunalla tasapainoileva alkoholisti.”

”Selvisi, että jokainen joka ei usko hänen kanssaan samoihin asioihin, on huono ihminen.”

”Hän oli materialisti ja todella pinnallinen. Nainen muuttui alle sekunnissa potentiaalisesta tyttöystävästä tyypiksi, jota en voi sietää.”

“Tyyppi suhtautui positiivisesti ajatukseen seurustelukumppanin pettämisestä. ”En tajua ihmisiä, jotka eivät petä, uskottomuus ei ole niin suuri juttu, hyppäisin sänkyyn jonkun toisen kanssa, jos kumppani ei tyydytä tarpeitani” ja niin edelleen…”

“Nainen oli kiinnostunut enemmän ilmaisista aterioista, jotka hän sai treffeillämme, kuin minuun tutustumisesta. Se oli ikävää, pidin hänestä todella, mutta nainen käytti minua vain egonsa kohottamiseen ja ilmaisiin aterioihin.”

Lue myös: Ihmiset kertovat: Suurin virheeni, jonka olen rakkaudessa tehnyt

Lue myös: Ihmiset paljastivat kamalimmat muistonsa: Näin sain tietää, että kumppani petti minua

Lähde: Thought Catalog

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat