Kuva: Shutterstock

Sanna, 29, tapailee vain varattuja miehiä: "Kukaan ei halua käyttää kondomia!

04.05.2018 17:05 - Mikko Räsänen

Helsinkiläinen Sanna kertoo huomaavansa hetkessä, kuka mies on taipuvainen pettämään.

Kesä 2016. Sanna (nimi muutettu) asteli julkkisten suosiman helsinkiläisen yökerhon terassille. Hänen huomionsa kiinnittyi heti poikkeuksellisen komeaan mieheen, joka oli liikkeellä ison poikaporukan kanssa. Sannan ja miehen katseet kohtasivat. 

- Kun mies huomasi minut, vinkkasi hän minut luokseen. Minä menin, Sanna kertoo.

Keskusteluyhteys komistuksen kanssa löytyi hetkessä. Mies paljastui SM-tason urheilijaksi, ja nyt hän oli selvästi kiinnostunut Sannasta. Hän flirttaili häpeilemättä ja kehui Sannan ulkonäköä. Sanna vastasi samalla mitalla, he nauroivat yhdessä ja tilasivat toisetkin drinkit.

Jossain vaiheessa mies poistui käymään WC:ssä. Heti hänen lähdettyään paikalle tuli kaksi miehen ystävää, jotka olivat seuranneet keskustelua sivummalla.

- He tulivat pyytämään, etten vain lähtisi miehen matkaan. He perustelivat pyyntöä kertomalla, että mies on ollut kuukausia asumuserossa vaimostaan ja kahdesta lapsestaan, mutta pariskunta on juuri päättänyt palata yhteen.

Pian urheilija palasi WC:stä. Keskustelu jatkui. Nauru. Flirtti. Useita juomia tilattiin. Valomerkin jälkeen sitten tapahtui se, mistä ystävät olivat varoittaneet. Mies pyysi Sannaa luokseen jatkoille.

- Hän vielä erikseen varmisti, että jos tulen hänen luokseen, niin olenhan sitten sellainen tyttö, joka myös ymmärtää lähteä sieltä. Sanoin olevani.

Sanna muisti miehen ystävien toiveen, mutta mietti, että hän oli sinkku ja sai tehdä mitä halusi. Ja mies vastasi itse omista ratkaisuistaan. 

Sanna lähti miehen matkaan.

- Hänen kämpillään me sitten pantiin, nukuttiin ja pantiin uudestaan.

Aamulla mies oli kuin mitään erikoista ei olisi tapahtunut. Katumusta ei ollut.

- Kuuntelimme aamulla yhdessä 60-luvun musiikkia ja juttelimme niitä näitä. Kysyin mieheltä vielä hänen ja vaimonsa yhteenpaluusta, mistä miehen kaverit olivat maininneet. Mies kertoi ihan avoimesti, että kahden viikon päästä tämän saman pöydän ääressä ruokailee taas onnellinen nelihenkinen perhe. 

- Kun tein eteisessä lähtöä, tuli mies vielä suutelemaan niskaani ja ehdottamaan, että otetaan sama setti tulevaisuudessa uusiksi, jos vaan mahdollisuus siihen tulee. 

Sanna poistui asunnosta Helsingin aamuaurinkoon varatun miehen tuoksu ihollaan.

Tämän kaltaiset kohtaamiset eivät hänen elämässään ole poikkeuksellisia, sillä viimeiset 6,5 vuotta Sannalla on ollut suhteita vain varattujen miesten kanssa.

(Juttu jatkuu seuraavalla sivulla)

Kilpailut

Uusimmat