Kuva: shutterstock

"Pissasin hänen paitansa päälle" - Hulluimmat asiat, jotka ihmiset ovat tehneet eron jälkeen

25.05.2018 09:15 - Roosa Sallila

Kun ero yllättää, saattaa se saada sinut tekemään mitä ihmeellisimpiä asioita.

Parisuhteesta eroaminen on tuskin koskaan helppoa. Varsinkaan silloin, jos ero tulee yllätyksenä toiselle osapuolelle tai jos siihen liittyy kolmansia osapuolia. Pettäminen jättää aina jäljet ja voi vaikuttaa tuleviin parisuhteisiin.

Entinen kumppanisi saattaa herättää sinussa ristiriitaisia tunteita ja aiheuttaa sisälläsi todellisen tunnemyllerryksen. Saatat harmitella sitä, miten paljon olet tuhlannut aikaasi suhteeseen, josta ei loppujen lopuksi tullutkaan mitään. Tai syyllistää itseäsi siitä, miten sokea olet ollut suhteessa. 

Kun ero tulee yllättäen, saattaa elämäsi suistua raiteiltaan ja mielentila saattaa saada sinut tekemään asioita, joita et välttämättä muuten tekisi. Alta löydät yhdeksän tekoa, joita ihmiset ovat tehneet petetyksi tulemisen jälkeen.

"Pesin vessanpöntön hänen hammasharjallaan ja suihkutin hänen autonsa täyteen hajuvettäni. Ainakaan hän ei koskaan unohda tuoksuani.”

”Spoilasin Game of Thrones juonipaljastukset, hän oli ansainnut vähintäänkin sen."

”Lähetin hänestä alastonkuvia hänen uudelle kumppanilleen, sekä jokaiselle hänen ystävälleen.”

”Kun hän jäi kiinni pettämisestä, menin sänkyyn hänen perheenjäsenensä kanssa. Hän oli paremman näköinen kuin entinen kumppanini, joten en edes pode huonoa omatuntoa tapahtuneesta.”

”Juhlin lähes 10 000 euron edestä ja menetin melkein työni sen takia.”

”Annoin hänen asua luonani ilmaiseksi kolme kuukautta eromme jälkeen. Annoin hänen itkeä olkapäälleni tytöstä, jonka takia erosimme. Tämä tyttö ei ollutkaan enää pettämisen jälkeen kiinnostunut ja entinen kihlattuni murskaantui siitä. Hän siis itki toisen tytön perään ja piti minua ennemminkin terapeuttinaan. Annoin tämän kaiken tapahtua, vaikka hän oli juuri pilannut elämäni.”

”Entinen tyttöystäväni rakasti lenkkeilyä. Aloin heti eroamisen jälkeen tietoisesti lenkkeilemään hänen lenkkireitillään. Ajatuksenani oli päästä puhumaan hänen kanssaan ja pikkuhiljaa palaisimme yhteen. Todellisuudessa olin vain piinaava ex-poikaystävä.”

”Väitin kaikille, että hän petti minua veljensä kanssa.”

”Pissasin hänen paitansa päälle ja kuivasin sen ennen palauttamista. Seuraavana päivänä hänen uusi tyttöystävänsä asteli kouluun sama paita päällä.”

Lue myös: Miestyypit, joista kannattaa pysyä erossa - katso mihin kannattaa kiinnittää huomiota

Lue myös: Miettiikö kumppanisi eroa? Hälytysmerkit, jotka paljastavat hiipuvan rakkauden

Lähde: Elitedaily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat