Kuva: shutterstock

Miestyypit, joista kannattaa pysyä erossa - katso mihin kannattaa kiinnittää huomiota

21.05.2018 12:45 - Roosa Sallila

Useimmiten ystäväsi ja perheesi ovat haistaneet uuden kumppanisi varjopuolet ennen sinua.

Eikö totta, että useimmat meistä tavoittelevat parisuhdetta, jossa saamme tuntea itsemme maailman tärkeimmäksi ja onnellisimmaksi? Millainen olisi sitten täydellinen kumppani? Varmasti ainakin huomaavainen ja luotettava. Hän löytäisi aina oikeat sanat oikealla hetkellä. Vastaisi viesteihin samalla sekunnilla ja kyselisi kuulumisia ja osoittaisi läheisyyttä ja välittämistä jatkuvasti. On helppo rakastua ensimmäisellä silmäyksellä mieheen, joka saa sinut tuntemaan itsesi hyväksi ja itsevarmaksi.

Ole kuitenkin varuillasi, sillä liian ihanalta ja täydelliseltä vaikuttava mies saattaakin paljastua petolliseksi hirviöksi. Alta löydät merkkejä, joiden avulla voit tunnistaa sekaantuneesi petturiin.

Riitojen välttelijä

Vaikka suhde olisi kuinka hakoteillä, hän ei halua lopettaa tapailua. Todellisuudessa hän aikoo viettää aikaa kanssasi vain siihen asti, kunnes hän löytää rinnalleen uuden kiinnostavamman kumppanin. Tämä voi johtua siitä, että he pelkäävät jäävänsä yksin. Tällainen mies kuitenkin tylsistyy nopeasti, joten hän saattaa vaihdella kumppaniaan usein. Olet saattanut kuulla hänen entisiltä kumppaneiltaan tai ystäviltäsi hänen olevan petollinen, mutta jaksat uskoa, että hän olisi sinua kohtaan erilainen. Valitettavasti joskus unelmien mieheltä vaikuttava tyyppi saattaa paljastua loppujen lopuksi elämäsi suurimmaksi virheeksi.

Uskottelija

Hän kertoo sinulle, ettei hän koskaan tule satuttamaan sinua. Hän puhuu sinulle niin vilpittömästi, joten ei ole mitään syytä miksi hälytyskellosi alkaisivat soida. Hän haluaa viettää paljon aikaa kanssasi ja suunnitella yhteistä tulevaisuutta, vaikka olisitte juuri tavanneet. Saat hänet usein kiinni tuijottamasta sinua, jonka jälkeen hän saattaa todeta kuinka täydellinen olet. Tämän jälkeen olet luonnollisesti itsevarmuutesi huipussa. Hän esittelee sinut myös perheelleen ja ystävilleen pian tapaamisenne jälkeen.

Tunteilla pelaaja

Kun hän kerran satuttaa sinua, hän uskottelee sinulle sen olevan virhe joka ei tule toistumaan, sillä yleensä hän on niin huomaavainen ja kohtelias. Tähän lankaan monet menevät liian helposti. Ajatus ”kaikki tekevät virheitä, tiedän ettet ole oikeasti tällainen” – saa sinut antamaan anteeksi virheitä, joita et antaisi välttämättä muille anteeksi. Tiedostat, että hän pelaa tunteillasi, mutta suljet silmäsi siltä, sillä haluat uskoa hänestä vain hyvää.

Useimmiten ystäväsi ja perheesi ovat haistaneet uuden kumppanisi varjopuolet ennen sinua. Et kuitenkaan ota kuuleville korvillesi muiden varoittavia järkipuheita. Kuitenkin kun uusi kumppanisi paljastuukin epäluotettavaksi huijariksi, kyseenalaistat heti itseäsi – mitä minä tein väärin? Alat heti syyllistämään itseäsi siitä, miksi et herännyt huonoihin merkkeihin ajoissa vaan suljit silmäsi. Perustelet tapahtunutta itsellesi, sillä hän oli muuten niin tunteellinen, huomaavainen ja kiltti sinua kohtaan.

Sitoutumiskammoinen

Et näe välttämättä itsekään yhteistä loppuelämää, vaikka salaa siitä haaveilisitkin. Olet korviasi myöten rakastunut häneen, joten haluat vain keskittyä päivä kerrallaan suhteeseenne. Jos kuitenkin tiedostat, ettei suhteenne tule kestämään, ei sen pituutta kannata venyttää. Suhteesta lähteminen voi olla vaikeaa, mutta jos jäät huonoon suhteeseen, vaikka tiedät ettei siitä koskaan tulisi mitään, tulee ero olemaan entistä vaikeampi. 

Lue myös: Haikailetko entisen kumppanisi perään? Merkit, jotka paljastava ettet ole valmis uuteen suhteeseen

Lue myös: "Hän veti kännit ja itki entisen tyttöystävänsä perään" - nolot ensitreffikokemukset paljastettiin

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat