Kuva: shutterstock

Jääkö ystäväsi parisuhteesi varjoon? 6 asiaa, joita sinkkuystäväsi haluaisi sinun tietävän

02.06.2018 18:45 - Roosa Sallila

Kommunikaatio on tärkeää niin parisuhteessa kuin ystävyyssuhteissakin.

Kun elää parisuhteessa, saattaa helposti unohtaa ympärillä olevat asiat ja asettaa kumppanin kaiken edelle. Etenkin suhteen alkuvaiheessa ystävät saattavat jäädä alkuhuuman varjoon ja saatat saada useita muistutuksia siitä, kuinka sinulla ei ole aikaa enää ystävillesi.

Joskus sinkkuystäväsi saattavat ärsyyntyä parisuhteestasi, mutta todennäköisimmin se johtuu vain siitä, että ette vietä aikaa tai et kerro asioista samanlailla kuin ennen.

Alta voit lukea kuusi ajatusta, joista sinkkuystäväsi haluaisi sinun olevan tietoinen.

Sinkkuna oleminen ei ole huono asia

Päinvastoin sinkku saattaa nauttia vapaasta elämäntyylistään. Elämässä saattaa olla niin paljon muita onnellisuutta tuottavia tekijöitä, ettei sinkkuystävä edes kaipaa kumppania rinnalleen. Useat meistä saattavat myös viihtyä ennemmin sinkkumarkkinoilla kuin sitoutuneena parisuhteeseen.

Sinkkuus ei automaattisesti tarkoita yksinäisyyttä

Yksin oleminen ja yksinäisyys ovat kaksi täysin eri asiaa. Sinkkuna oleminen on hyvä tilaisuus tutustua itseensä ja oppia selviämään arjesta yksikseen. Elämän yksi tärkeimmistä taidoista on osata viettää aikaa myös yksin. Sinkku saattaakin yllättyä siitä, kuinka opettavaista ja nautinnollista omassa seurassa eläminen onkaan.

Myös sinkkuna voi olla onnellinen

Vaikka olisit itse löytänyt rinnallesi elämäsi rakkauden ja et osaisi kuvitella elämääsi ilman häntä, ei tarkoita, etteikö ystäväsi voisi olla onnellinen yksinään. Jokainen meistä ei tähtää täydelliseen parisuhteeseen, vaan sinkkuna eläminen saattaa olla tietoisesti tehty valinta. Ihmiset tulevat onnelliseksi niin monista asioista, joten parisuhteen uupuminen ei välttämättä tee yhtään sen onnettomammaksi.

Jokainen sinkkumies ei ole täydellinen mies 

Ystäväsi sinkkuelämä saattaa olla enemmänkin ongelma parisuhteessa olevalle ystävälle kuin sinkulle itselleen. Saatat salaa toivoa, että sinkkuystäväsi löytäisi kumppanin rinnalleen, jotta voisitte elää jälleen samanlaisessa elämäntilanteessa. Muista kuitenkin, ettei jokainen kadulla vastaan kävelevä mies ole täydellinen kumppaniehdokas ystävällesi. Liiallinen tuputtaminen saa sinkkuystäväsi vain ärsyyntymään.

Kaipaan ajanviettoa kahdestaan

On hyvä muistaa viettää aikaa myös ystävien kesken ilman kumppania. Vaikka ystäväsi ja kumppanisi tulisivatkin toimeen keskenään, on joskus parempi, että saavut juhliin ilman rakastettuasi. Jos ystäväsi pyytävät sinua ulos ilman kumppaniasi, älä loukkaannu, sillä se ei automaattisesti tarkoita, että ystäväsi olisivat jotenkin katkeria tai mustasukkaisia, he haluvat vain viettää aikaa enemmän kanssasi.

Rakkauselämäsi kiinnostaa edelleen

Vaikka sinulla ei ole enää kiihkeitä deittailutarinoita baari-illan jälkeen tapaamiesi tyyppien kanssa, haluan silti kuulla miten sinulla ja rakkauselämälläsi menee. Älä pelkää, että saisit minut alakuloiseksi rakkaustarinoillasi, sillä verukkeella, että minulla ei ole yhtä ihanaa parisuhdetta.

Lue myös: Tunnetko itsesi yksinäiseksi uudessa kotikaupungissasi? 4 vinkkiä, kuinka ystävystyt nopeammin

Lue myös: Sanat, jotka saavat sinkkuystäväsi ärsyyntymään - oletko sortunut?

Lähde: Elitedaily

Kilpailut

Uusimmat