Kuva: Shutterstock

6 henkilöä paljastavat, kenen kanssa pettivät kumppaniaan - kertomuksissa toistuu sama kaava

06.06.2018 23:15 - Senja Rapila

Esimerkiksi parhaat ystävät ja työkaverit ovat monesti syitä hairahdukselle.

Kuusi henkilöä ovat nyt kertoneet Elite Daily -julkaisun haastattelussa sen, kenen kanssa päätyivät pettämään omaa elämänkumppaniaan. Monesti pettäjä hairahtaa siihen tuttuun ja turvalliseen, jonka vuoksi useasti pettämistarinoissa toistuu sama kaava.

Eli kenen kanssa petetään useimmin? 

1. Paras ystävä

"Suhteemme oli menossa alamäkeä ja näin kumppanin suutelemassa jotain toista koulun rantabileissä. Se korsi katkaisi kamelin selän, joten kävelin takaisin omalle kämpälleni ja harrastin seksiä hänen parhaan ystävänsä kanssa. Sen jälkeen harrastin seksiä neljän muun tytön kanssa ennen kuin erosimme."

2. Uusi rakkaus

"Rakkauteni häntä kohtaan oli hiipumassa ja olin rakastumassa uuteen. Onnekseni en vienyt uutta suhdetta liian pitkälle kunnes tajusin, että olen kusipää, ja erosin eksästäni. Olen vieläkin suhteessa naisen kanssa, jonka kanssa petin eksääni. Tein ainakin oikean päätöksen päästäessäni edellisestä suhteestani irti." 

3. Uusi ystävä

"Olimme kouluaikana etäsuhteessa, ja hän aina valitti siitä, että  joutui tulla luokseni joka toinen kuukausi, kun minä kävin siellä joka viikonloppu. Kundi ei myöskään tykännyt tekstailusta tai soittelusta niin paljon kuin olisin halunnut.

Sitten tapasin pojan, joka nautti juttelusta ja hengailusta kanssani. Minulla ei ollut paljon ystäviä, joten tartuin tilaisuuteen, vaikka hänellä olikin tyttöystävä, ja hän yritti iskeä minua jatkuvasti. Olin yksinäinen ja heikko. Hän oli hyvin manipuloiva."

4. Vanha ystävä

"Minulla oli väkivaltainen kumppani hetken aikaa. Hän oli manipuloiva ja jousti yleensä vain silloin, jos halusi seksiä. Minulla ei saanut olla ystäviä, enkä saanut mennä ilman häntä ulos, joten istuin kotona ja chattailin vanhan ystäväni kanssa. Hän kysyi haluaisinko mennä katsomaan elokuvaa hänen luokseen ja vastasin myöntävästi. Halusin tuntea oloni vapaaksi. Menin hänen luokseen tietäen hyvin, että aioin harrastaa seksiä hänen kanssaan. Enkä edes tuntenut syyllisyyttä seuraavana päivänä."

5. Työkaveri

"Rakastuin naimisissa olevaan työkaveriini ja seksi oli uskomatonta. Tunsin kuitenkin järjetöntä katumusta, koska hän oli naimisissa, ja hänellä oli taaperoikäinen lapsi. Päädyin lopulta lopettamaan työni ja muuttamaan toiseen osavaltioon, koska en uskonut että voisimme lopettaa suhdettamme. En kertonut omalle poikaystävälleni koskaan suhteesta."

6. Useat eri ihmiset

"Olen ollut naimisissa 25 vuotta, ja minulla on ollut useita suhteita tänä aikana. Jotkut niistä ovat kestäneet vuosien ajan. Miksi? Suurimmaksi osaksi oman parisuhteemme seksittömyyden vuoksi, olen myös halunnut tuntea oloni halutuksi."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Ihmiset paljastivat kamalimmat muistonsa: Näin sain tietää, että kumppani petti minua

Lue myös: Parisuhdeterapeutti varoittaa: Törkein asia, jonka voit sanoa kumppanillesi pettämisen jälkeen

Lue myös: Naiset kertovat avoimesti: Miksi en kadu sitä, että petin kumppaniani

Lue myös: Ihmiset paljastavat: Miksi jatkoin suhdetta kumppanin kanssa joka petti minua

Kilpailut

Uusimmat