Kuva: Shutterstock

6 merkkiä paljastaa, että ero kumppanistasi tekee sinut onnellisemmaksi

12.06.2018 20:45 - Senja Rapila

Joissain tapauksissa ero voi olla huomattavasti parempi vaihtoehto.

Varsinkin pitkästä suhteesta eroaminen voi olla vaikeaa, mutta joskus se on vain hyväksi - varsinkin sinulle itsellesi. Elite Daily -sivusto on listannut kuusi merkkiä jotka kielivät siitä, että eroaminen suhteesta tekisi sinut paljon, paljon onnellisemmaksi.

Voit lukea merkit alapuolelta.

1. Suhteessa on jatkuvaa pettämistä.

Jos suhteessanne toinen - tai jopa molemmat - pettää jatkuvasti, voi olla parasta lähteä suhteesta. Tämä sisältää myös emotionaaliset suhteet, eli jos kumppani täyttää emotionaalisia tarpeitaan suhteen ulkopuolisen henkilön kanssa. Te molemmat ansaitsette parempaa.

2. Hän käy hermoillesi jatkuvasti.

Jokainen meistä käy ajoittain oman kumppaninsa hermoille, mutta se on luonnollista ja normaalia. Siinä on kuitenkin suuri ero, käykö kumppanisi ajoittain hermoillesi, vai saako pelkästään hänen hengityksesä sinut raivon partaalle.

Asiantuntijoiden mukaan se, että kumppanisi käy jatkuvasti hermoillesi, on varma merkki siitä, että et enää rakasta häntä niin kuin ennen. On parempi päättää suhde

3. Et nauti enää seksistä hänen kanssaan.

Kaikissa parisuhteissa on kuivat kaudet, mutta jos kumppanisi pelkkä kosketus saa sinut kananlihalle ja ällötyksen valtaan, on se hyvä merkki siitä, että ehkä on aika erota. Asia ei nimittäin tule todennäköisesti muuttumaan.

4. Hän on väkivaltainen tai muuten myrkyllinen.

Yksi suurimmista syistä erota suhteesta on se, jos kumppani on väkivaltainen tai emotionaalisesti hallitseva. Tässä tapauksessa ei kannata odotella, vaan asiantuntijat suosittelevat lähtemään välittömästi ja hakemaan tukea ja apua ammattilaisilta ja omalta perheeltä. Katkaise kaikki suhteet ex-kumppaniisi.

5. Et näe tulevaisuutta hänen kanssaan.

Kun suljet silmäsi ja kuvittelet tulevaisuuttasi, missä roolissa kumppanisi on siinä? Jos et näe kumppaniasi osana tulevaisuuttasi, on se selkeä merkki erosta. On aika päättää suhde ihmisen kanssa, jonka kanssa et halua elää vanhaksi.

6. Et vain halua olla hänen lähellään enää.

Suhteen päättäminen voi olla vaikeaa, mutta jos et halua enää olla minkäänlaisessa kontaktissa kumppaniisi, on aika erota. Vaikka pelkäisit yksinoloa ja kumppanisi läsnäolo - vaikka et sietäisikään häntä - tuntuu omalla tavallaan turvalliselta, on pakko olla itselleen rehellinen.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kannattaako tauon pitäminen parisuhteessa? Ihmiset paljastavat kokemuksensa

Lue myös: Suunnitteleeko kumppanisi eroa? Merkit, joista tiedät

Lue myös: Onko hän luotettava ja uskollinen kumppani? 9 luonteenpiirrettä paljastaa

Kilpailut

Uusimmat