Kuva: Shutterstock

"Bestman joi kännit ja ilmoitti rakastavansa morsianta" - Kauheimmat häämuistot koottiin yhteen

15.06.2018 23:15 - Emmi Moilanen

Häissä sattuu ja tapahtuu, eikä aina vaaratilanteiltakaan vältytä.

Häät ovat romanttinen juhla, johon latautuu paljon odotuksia ja toiveita. Juhlapäivä jää usein niin hääparille kuin juhlavieraillekin mieleen ikimuistoisena. Aina kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan ja häät muistetaan aivan muusta syystä, kuin rakastavaisten avioitumuisesta.

Insider kokosi yhteen Reddit-käyttäjien muistoja kauhemmista sattumuksista, joita he ovat päässeet hääjuhlan aikana todistamaan. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Möläyttelevä bestman

“Olen ollut häissä työntekijänä ja erään kerran näin bestmanin juovan kännit, pitävän puheen ja ilmoittavan rakastavansa morsianta. Mies paljasti myös sen, kuinka oli viettänyt yhteisen yön morsiamen kanssa vain paria päivää ennen häitä.”

Morsian kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan

“Morsian pyörtyi ja löi päänsä niin kovaa lattiaan, että hänet piti kyyditä ambulanssilla sairaalaan. Rahoja ei palautettu takaisin, joten he ihme kyllä pitivät häävastaanoton mutta tunnelma oli aika laimea. Joimme muutaman juoman ja lähdimme.”

Morsian teki katoamistempun

”Morsian ei koskaan saapunut paikalle. Serkkuni oli sulhanen ja läsnä oli noin 500 vierasta. Hän nappasi mikin ja totesi, että morsianta ei ole, mutta juhlimme silti. Serkku avioitui pari vuotta myöhemmin toisen kanssa.”

Oksennusta joka puolella

“Paikalla oli noin 8-vuotias poika, jolla oli suuri määrä konfetteja käsissään. Selvisi, että poika luuli niiden olevan sokerista herkkua ja hän pisteli poskeensa kaiken. Pian hän oksenteli joka puolelle kesken hääseremonian. Se oli eräs hauskimmista ja ällöttävimmistä hetkistä elämässäni.”

Sulhanen unohti hankkia sormuksen

“45 minuuttia seremonian alkamisen jälkeen, sormusten vaihdon aikana, sulhanen tuijottaa ilmeettömänä eteensä ja toteaa, ettei tiennyt, että hänen pitää ostaa morsiamelle myös toinen sormus. Käly sitten nappasi vihkisormuksensa ja ojensi sen papille.”

Tahditon anoppi

“Serkkuni anoppi totesi serkun morsiuspuvun olevan ruma. Anoppi myös soitti hänelle seuraavana aamuna kysyäkseen, oliko pariskunta harrastanut seksiä. Todella kiusallista. Serkkuni on hyvin uskonnollinen sekä säädyllinen ja odottanut ensimmäistä kertaansa hääyöhön saakka. Joten tilanne oli äärimmäisen nolostuttava hänelle.”

Sormuspoika putosi suoraan pensaikkoon

“Aviomieheni veli vietti häitään rantatunnelmissa ja meidän lähes 2-vuotias taaperomme toimi sormuspoikana. Poika toimitti sormuksen bestmanille (isälleen) ja sen jälkeen taapersi tiehensä… alttarialueen reunan yli. Alla oli noin kahdenkymmenen metrin pudotus rantahietikolle, mutta onneksi lapsi putosi suoraan pensaikkoon. Sulhanen kiskoi hänet takaisin ylös ja lapsi vyötettiin kiinni rattaisiin tapahtuneen jälkeen… tuo itsetuhoinen lapsi.”

Bestman varasti huomion ja kosi kaasoa

“Bestman kosi puheensa aikana kaasoa. Todellakin varasti illan sulhaselta ja morsiamelta. Nykyisin bestman ja kaaso ovat keskellä avioeroprosessia."

Lue myös: Pitäisikö polttarivieraiden päästä häihin? Morsian vastaa, miksi ei

Lue myös: Ihmiset kertovat: Tilanne, jossa kumppanin uusavuttomuus yllätti täysin

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat