Kuva: Shutterstock

Deittailetko paljon? 7 merkkiä paljastaa, että suhteen etsimisen sijaan tarvitset lisää omaa aikaa

03.08.2018 23:15 - Emmi Moilanen

Treffeille ei koskaan tulisi lähteä vain ulkopuolisen painostuksen takia.

Parisuhteen päättyessä surulle on hyvä ottaa oma aikansa. Ennen pitkää kuitenkin takaisin deittimarkkinoille siirtyminen alkaa houkuttaa ja uusiin ihmisiin tutustuminen tuntuu jälleen piristävältä. On olemassa kuitenkin muutama hälytysmerkki, jotka kertovat siitä, että tosiasiassa tarvitset vielä hieman lisää omaa aikaa vain itsellesi.

Pääset lukemaan Bustle-sivuston tekemän listauksen alta.

Kuulostavatko nämä tutuilta?

1. Käyt treffeillä ulkopuolisten painostuksen takia. Esimerkiksi ystävät ja perhe saattaa kannustaa sinua liiankin innokkaasti deittailemaan, jonka seurauksena sovit tapaamisia ihmisten kanssa, joita kohtaan et tunne riittävästi kiinnostusta.

2. Ajatus vakavaan parisuhteeseen sitoutumisesta pelottaa sinua. Tästä syystä tapailusuhteesi usein loppuvat myös lyhyeen.

3. Ajatus yksinäisyydestä pelottaa sinua, etkä tykkää viettää aikaa vain omassa seurassasi. Tämä on myös yksi suurimmista hälytysmerkeistä, joka paljastaa, että sinun tulisi tutustua lisää itseesi ennen parisuhteeseen ryhtymistä.

4. Etsit treffeiltä vain lyhytaikaista lohdutusta. Huomaat, että nämä suhteet saavat lopulta vain mielialasi laskemaan.

5. Kannat mukanasi vielä edellisen suhteen painolastia. Sinulla on vielä useita käsittelemättömiä, erosta aiheutuneita tunteita.

6. Sinulla on yhä taipumus ihastua ”väärin tyyppeihin.” Tiedät aiheuttavan sinulle enemmän mielipahaa kuin piristystä elämään.

7. Sinulla on vaikeus hyväksyä ja käsitellä torjutuksi tulemisen aiheuttamia tunteita.

Lue myös: Kyllästyttääkö sinkkuus? 10 hyvää puolta, jotka sinkkuelämä tuo mukanaan

Lue myös: Sinkut paljastavat keinot, jotka auttavat yksinäisyyteen: Pidän nukkumaan mennessä itseäni kädestä

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat