Kuva: Shutterstock

Ihmiset paljastivat syyt, joiden takia he peruivat häänsä - "Selvisi, että puolisoni oli strippari"

24.10.2018 23:15 - Katariina Auvinen

Naimisiinmeno on iso asia, jota tulisi harkita tarkkaan.

Naimisiinmeno on iso asia ja päätös, joka voi saada ihmisen miettimään ja punnitsemaan suhdetta uudemman kerran ennen papin aamenta. Joskus ennen naimisiinmenoa voi paljastua, että puoliso ei olekaan aivan sitä, mitä ihminen on kuvitellut hänen olevan. 

Daily mail -julkaisu kokosi yhteen asioita, joiden vuoksi ihmiset ovat peruneet häänsä. 

26-vuotias Christa oli ollut yhdessä yläasterakkautensa kanssa jo 16-vuotiaasta lähtien, kun hän ymmärsi, ettei ole valmis asettumaan aloilleen. 

"En voinut olla hänen ympärillään, koska mietin koko ajan, teenkö sittenkään oikean valinnan. Ymmärsin asian eräiden päiväunien jälkeen. Peruin hääni ja erosin poikaystävästäni." 

Jessica, 36, perui häänsä, kun hän sai tietää sulhasensa olevan aivan joku muu kuin hän on olettanut. 

"Sain tietää, että sulhaseni oli lainannut perheeltäni niin paljon rahaa, ettei hän todellakaan ollut maksamassa niitä takaisin. Selvitin asiaa ja sain tietää vielä hänen äidiltään, että hän oli valehdellut minulle raha-asioista. En puhunut hänelle tapauksen jälkeen." 

Eräs mies sai tietää, että hänen kihlattunsa on täysin eri ihminen, kun hän on luullut. 

"Menimme kavereiden kanssa strippiklubille ja huomasin, että oma tyttöystäväni oli stripparina klubilla. Hänen nimensä ei ollut edes aito. Sen lisäksi sain tietää, että hän käytti kokaiinia niin klubilla kuin kodissamme. Suhde loppui saman tien." 

Eräs nainen kertoi Reddit-yhteisöpalvelussa, että hänen miehensä muuttui täysin kihlauksen jälkeen. 

"Miehestäni tuli verbaalisesti väkivaltainen. Hän haukkui minua ja oli koko ajan huonolla tuulella. Päätin perua häät ja en todellakaan kadu sitä. Se mies käänsi elämäni niin monelta osin ylösalaisin, joten olen onnellinen että olen päässyt hänestä eroon." 

Lue myös: Aiotko kosia julkisesti? Lue 4 kysymystä, jotka haluat ensin esittää itsellesi

Lähde: Daily Mail 

Kilpailut

Uusimmat