Kuva: Shutterstock

7 muutosta, jotka takaavat onnellisemman elämän - kokeile jo tänään

29.10.2018 22:15 - Emmi Moilanen

Myrkyllisten ihmisten karsiminen lähipiiristä ja anteeksipyytämisen jalo taito ovat asioita, jotka onnellinen ihminen taitaa.

Joskus saatamme uppoutua omiin rutiineihimme ja tapoihin niin tiukasti, että niistä luopuminen tuntuu vaikealta. Joskus pienet elämänmuutokset kuitenkin kannatavat ja saat elämääsi lisää iloa sekä positiivisuutta.

Thought Catalog -sivusto kokosi yhteen neuvot, joita noudattamalla onnellisuuden määrä elämässäsi lisääntyy. Pääset katsomaan listauksen alta.

Muutokset, jotka takaavat onnellisemman elämän:

1. Karsi lähipiiristäsi ne ihmiset, jotka pelkästään syövät energiaasi ja myrkyttävät mielesi.

2. Lakkaa arvottamasta ihmiset sen perusteella, ovatko he ”cool” vai eivät. Etsi ympärillesi ystäviä, joiden seurassa viihdyt aidosti – ja toisin päin.

3. Älä tyydy enää huonoihin parisuhteisiin vain sen takia, että sinun ei tarvitsisi olla yksin.

4. Kuuntele kehoasi ja lepää silloin, kun tunnut tarvitsevan omaa aikaa sekä rentoutumista. Älä uhraa omaa hyvinvointiasi jatkuvasti sosiaalisten rientojen ja ryhmäpaineen vuoksi.

5. Älä lykkää pakollisia menoja ja velvollisuuksia loputtomasti eteenpäin – olipa kyse sitten vuosittaisesta hammastarkastuksesta, lääkäriajan tilaamisesta tai verotuksen hoitamisesta.

6. Älä pakoile vastuuta, vaan opettele pyytämään vilpittömästi anteeksi, silloin kun se on tarpeellista.

7. Vaikka anteeksipyytäminen on tärkeä taito, opettele asettamaan myös omat rajasi ja lakkaa ottamasta syyt niskoillesi muiden tekemistä virheistä.

Lue myös: Onko treenimotivaatio hukassa? On olemassa väri, joka saa innostuksen heräämään

Lue myös: Eikö töihin lähteminen huvita? 5 täsmävinkkiä motivaation uudelleen löytämiseksi

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat