Kuva: Shutterstock

"Hetki, jolloin tajusin vielä olevani rakastunut exääni" - naiset paljastavat kokemuksensa

09.12.2018 16:15 - Senja Rapila - Luettu 3 631 kertaa

Vaikka ero olisi toivottu, voi kaipaus nostaa päätään yllättävissä tilanteissa.

Elämänsä rakkaudesta - tai pienemmästäkin - voi olla vaikeampi päästä yli kuin luulisi. Naiset ovat kertoneet Elite Daily -sivustolle kokemuksensa siitä, milloin ymmärsivät olevansa vielä rakastuneita entisiin kumppaneihinsa.

Voit lukea kertomukset alapuolelta.

"Kun erosimme vuosi sitten, jatkoimme hengailua kavereina, koska välitimme ystävyyssuhteestamme. Emme kumpikaan deittailleet ketään muita sillä välin kun olimme eronneet ja jossain vaiheessa tajusimme, että jos pystymme olemaan parhaita ystäviä ilman suhdetta ja halusimme vain olla toistemme seurassa jatkuvasti, meidän pitäisi vain jatkaa seurustelua."

"Näin eksäni Tinderissä ja jatkoin selailua, koska kun ajattelin hänen deittailevan muita ihmisiä, se teki minut surulliseksi. Muutama kuukausi myöhemmin näin hänet uudestaan Tinderissä ja päätin pyyhkäistä oikealle. Mätsäsimme ja laitoin hänelle viestiä. Päätimme tavata uudelleen ja tajusin, että olen vieläkin rakastunut häneen."

"Eron jälkeen emme lopettaneet toistemme seuraamista sosiaalisessa mediassa, ja minä ainakin katsoin hänen Facebookiaan ja Instagramiaan joka päivä. Viisi kertaa päivässä. Kämppikseni tietää minun tehneen tätä ja lopulta hän sanoi, että olen vieläkin rakastunut eksääni. Hän on oikeassa. En pääse hänen ylitseen, enkä tiedä tulenko koskaan pääsemään. Rakastan häntä vielä, mutta minulla ei ole rohkeutta kertoa sitä hänelle."

"Se hetki kun tiesin olevani vielä rakastunut eksääni, oli kerran muutaman drinkin jälkeen, kun katsoin vanhoja kuvia, missä olimme yhdessä. Ajattelin olevani yli hänestä, mutta en ole. Hän oli paras ystäväni. En ole ollut koskaan yhtä läheinen kenenkään muun kanssa."

"Tiesin olevani vielä rakastunut eksääni, kun ystäväni kertoi nähneensä hänet uusilla treffeillä jonkun muun kanssa. En ole koskaan ollut niin surullinen ja mustasukkainen, enkä ole vielä päättänyt otanko häneen yhteyttä vai en."

"Tiesin olevani vielä rakastunut eksääni, kun suutelin toista ihmistä ensimmäisen kerran eron jälkeen Se tuntui niin väärältä, enkä pitänyt siitä lainkaan. Olimme olleet yhdessä ikuisuuden, teini-iästä lähtien, ja ajattelin että olisi hyvä päästä kokemaan muitakin ihmisiä, mutta kun tein sen, tajusin haluavani olla vain hänen kanssaan."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Mikä saa mielenkiintoni sammumaan? Miehet kertovat

Lue myös: Mussukka, hanipöö tai pupunen - hellittelynimien käyttö vahvistaa parisuhdetta

Lue myös: Uusi rakkaus ja uudet alusvaatteet - 5 asiaa, jotka ihmiset tekevät aloitettuaan parisuhteen

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat