Kuva: Shutterstock

Parisuhteen tulevaisuutta voi ennustaa kumppanin käytöksestä: Tavat, jotka enteilevät eroa

25.12.2018 10:15 - Emmi Moilanen

Eräs hälyttävimmistä merkeistä on se, että kumppani osoittaa kiintymystään hyvin vaihtelevasti pitkänkin seurustelun jälkeen.

Parisuhteessa molemmat osapuolet ovat halukkaita sitoutumaan toisiinsa ja tekemään kompromisseja suhteen hyvinvoinnin takia. Aina asiat eivät kuitenkaan ole näin hyvin, vaikka seurustelua olisi jatkunut jo pitkäänkin.

Bustle-sivusto selvitti, millaiset tavat voivat enteillä sitä, että parisuhde tulee päätymään ennen pitkään eroon.

1. Vaikka suhdetta olisi kestänyt jo jonkin aikaa, sinun on yhä vaikea ennustaa hänen käyttäytymistään. Olet saanut tottua siihen, että yhdellä hetkellä hän osoittaa kiintymystä täydestä sydämestään, vaikka jonkun ajan kuluttua saat odotella jopa viikon hänen yhteydenottoaan.

2. Olet huomannut, että kumppanilla on vaikeuksia sitoutua muilla elämän osa-alueilla. Hänellä ei ole ehkä pitkäjänteisyyttä jatkaa harrastusten parissa tai ajatus pitkäkestoiseen työsuhteeseen sitoutumisesta saa hänet kavahtamaan ahdistuksesta.

3. Kumppani pitää tiivisti yhteyttä entiseen seurustelukumppaniinsa. Hyvät välit eksän kanssa eivät automaattisesti enteile pahaa, mutta jos huomaat kumppanin jatkuvasti vertailevan sinua entiseensä, on mahdollista, että tunteet eivät ole täysin laimenneet.

4. Hän on riidanhaluinen ja etsimällä etsii aiheita konfliktin syntymiseksi. On myös mahdollista, että kumppani yrittää tahallaan saada sinut mustasukkaiseksi.

5. Hän sietää huonosti stressaavia tilanteita. Vaikeuksien edessä kumppanin on vaikea käsitellä tilannetta aikuismaisesti ja rauhallisesti. Tämän takia esimerkiksi riitojen ratkominen hänen kanssaan voi olla haastavaa.

Lue myös: 6 merkkiä paljastaa, että ero kumppanistasi tekee sinut onnellisemmaksi

Lue myös: Ero ei ole maailmanloppu - ajatukset, jotka jokaisen kannattaa sisäistää

Lue myös: Parisuhdetyyppejä on kolmenlaisia - katso tunnistatko itsesi ja kumppanisi

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat