Kuva: Shutterstock

4 asiaa, joita miehet toivoisivat kumppaniltaan lakanoiden välissä

05.01.2019 20:15 - Karoliina Kotala

Miehet paljastivat salaiset toiveensa, jotka saavat sukat pyörimään jaloissa makuuhuoneen puolella.

Rakkauskouluttaja Matthew Hussey kokosi joukon asioita, joita useimmat miehet arvostavat liittyen seksiin. Vaikka lista voi kuulostaa päivänselvältä, kannattaa vinkit ottaa kokeiluun, sillä niillä voi olla mullistava merkitys petipuuhissa.

Vihjeet

Älä vain oleta miehen tietävän mitä hänen tulisi tehdä. Anna hänelle vinkkejä siitä, mitkä asiat tuntuisivat hyvältä hänen tekemänään. Älä kuitenkaan opasta liikaa tai muistele mitkä asiat tuntuivat hyvältä aiempien kumppanien tekemänä.

Paineeton seksi

Rakastelu voi tuottaa melkoista painetta miehellä, jos jokainen seksikerta on varsinainen spektaakkeli. Muista, että jokaisen rakastelun ei tarvitse olla eeppinen, vaan niin sanotut pikaisetkin ovat toisinaan erinomainen valinta.

Kannustus

Erittäin hyvä ohje miehen kanssa elämiselle: Saa hänet tuntemaan itsensä tärkeäksi, tarpeelliseksi ja halutuksi makuuhuoneen ulkopuolella, niin hän tuntee olonsa itsevarmaksi myös lakanoiden välissä. Puhu, kehu ja kannusta!

Itsevarmuutesi

Jos tunnet olosi epävarmaksi, niistä kannattaa yhdessä puhua. Älä kuitenkaan jankuta huonoista puolistasi, joita miehesi tuskin on edes huomannut. Rakasta kehoasi, koska miehesikin rakastaa sitä!

Lue myös: Mikä saa mielenkiintoni sammumaan? Miehet kertovat

Kilpailut

Uusimmat