Kuva: Shutterstock

Naisen käytös treffikumppaniaan kohtaan sai ihmiset raivoihin - "Tuo on todella törkeää!"

10.01.2019 12:15 - Katariina Auvinen

Nainen jakoi yhteisöpalvelu Redditiin viestiketjun, jonka hän kävi treffikumppanin kanssa. Tuen sijaan naisen toiminta tuomittiin.

Maksaminen ensitreffeillä tuntuu olevan ikuisuuskysymys. Jotkut ovat sitä mieltä, että molemmat maksavat oman ruokansa illallisella, toiset mieltävät taas, että treffeille kutsujan tulee olla maksumiehenä ja kolmas koulukunta on sitä mieltä, että miehen tulisi maksaa.

Yhteisöpalvelu Redditiin kirjoittanut nainen kuului tähän viimeisimmäksi mainittuun koulukuntaan, ja hän oli suuttunut siitä, että hän joutui maksamaan oman ruokansa treffeillä. Nainen jakoi treffikumppaninsa kanssa käydyn keskustelun yhteisöpalvelussa. 

Mies tiedusteli, että mitä hän on oikein tehnyt, koska treffikumppani on ilmiselvästi vihainen hänelle. Nainen kertoi, että hän oli suuttunut siitä, että mies maksoi pelkästään oman ruokansa. 

"Mitä sitten? Olisit onnellinen, ettet päätynyt maksamaan minunkin ruokaani. Minä otin pastan ja oluen, mutta sinä söit sen sijaan hummerin ja 80 dollarin viinipullon. Minun ruokani maksoi 17 dollaria ja sinun oli 110 ja sinä todella oletit minun maksavan tuon? Olen opiskelija en sinun sugar daddysi, joka maksaa menosi." 

Nainen itse kertoi, ettei aio ikinä lähteä hänen kanssaan ulos, koska tämä on niin töykeä. 

Parin viestittely meni entistä kiusallisemmaksi, kun he alkoivat osoittelemaan toistensa virheitä ja epäkohtia. Nainen halusi ilmiselvästi tukea yhteisöpalvelusta, mutta sen sijaan monet käyttäjät pitivät naista todella törkeänä. 

"Jos minä menisin treffeille, en todellakaan olettaisi ilmaista illallista." 

"Käytöksesi on törkeää."

Nähtäväksi jää, toivooko nainen seuraavan treffikumppaninsa maksavan hänen illallisensa. 

Lue myös: Kannattaako ensitreffeillä suudella? Naiset kertovat mielipiteensä

Lähde: LADbible 

Kilpailut

Uusimmat