Kuva: Shutterstock

Ystävänpäivä lähestyy: 7 ihaninta ideaa illanviettoon ystävän tai kumppanin kanssa

03.02.2019 18:15 - Emmi Moilanen

Yksi hauska idea on kokata kolmen lajin illallinen matkustushaaveiden mukaisesti.

Ystävänpäivä lähestyy ja treffisuunnitelmat alkavat kyteä mielessä. Vietitpä ystävänpäivänä aikaa sitten kumppanisi tai ystäviesi kanssa, Pure Wow -sivusto kokosi yhteen ihanimmat ideat illanviettoa varten. Suomensimme parhaimmat vinkit alle.

Sopisiko suunnitelmiinne jokin näistä?

1. Suunnitelkaa illallinen ”maailmanympärimatka” -teemalla. Valitkaa kohteet, joihin haluaisitte seuraavaksi matkustaa ja kokatkaa alku-, pää- ja jälkiruuat yhden tai useamman maan teemalla.

2. Viettäkää hemmotteluilta kylpylässä. Altaassa rentoutumisen lisäksi varatkaa hieronnat tai esimerkiksi rentouttavat jalkahoidot.

3. Jos sää sallii, ottakaa käyttöön perinteinen treffi-idea ja lähtekää luistelemaan.

4. Lähtekää nauttimaan musiikista live-keikalle. Ei ole väliä, vaikka yhtye tai laulaja olisi entuudestaan tuntematon – saatatte löytää uusia, yhteisiä suosikkeja soittolistalle lisättäväksi.

5. Jos budjetti tai aikataulu ei anna periksi matkalle lähtemistä, varatkaa huone kaupunkinne mukavimmasta hotellista. Hotellilakanoista ja -aamupalasta nauttiessanne huomaatte, että arjesta irtautuminen ja lomailu onnistuu myös kotikaupungissa.

6. Järjestäkää ystävänpäiväillallinen yhteisille ystävillenne ja nauttikaa illasta suurella joukolla.

7. Jos treffien järjestäminen ei huvita, mutta haluatte silti viettää kumppanisi kanssa yhteistä laatuaikaa, on hyvä muistaa, että esimerkiksi pitsan syöminen ja vuoteessa lojuminen koko päivän on täysin sallittua. Ystäväporukan kesken puolestaan televisiosarjojen katsominen maratonina on loistava lisä pitsalle.

Lue myös: Mitä rakkaus on? Seikat, joihin jokainen rakastunut voi samaistua

Lue myös: Sinkku, milloin viimeksi olet vienyt itsesi treffeille? 5 ihanaa ideaa

Lue myös: 10 asiaa, jotka hyvinvoiva parisuhde tarvitsee - toteutuvatko omassa suhteessasi?

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat