Kuva: Shutterstock

Miehet avoimina: "Pahinta, mitä olen sanonut riidan aikana"

12.02.2019 13:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Vertaus omaan anoppiin ja kumppanin ulkonäön vähättely ovat asioita, joita miehet ovat lipsauttaneet suustaan riidan aikana.

Kuten kaikissa läheisissä ihmissuhteissa, myös parisuhteessa syntyy aika ajoin riitoja. Vaikka erimielisyyksien selvittely puhdistaa ilmaa, voi riitely kärjistyä joskus hyvinkin loukkaavaksi. Your Tango -sivusto keräsi yhteen miesten paljastuksia siitä, mikä on pahinta, mitä he ovat lipsauttaneet riidan aikana suustaan kumppanilleen. Voit lukea suomennetut kertomukset alta.

Vertaus anoppiin

”Sanoin, että hän käyttäytyy aivan kuin äitinsä. Minulla ei ollut aavistustakaan, että lause on katastrofin alku…”

Syyn vierittäminen toisen harteille

”Sanoin, että hänen ylimielinen asenteensa oli syy sille, miksi petin häntä. Totesin myös, että naisen koppavuus on asia, jonka takia harkitsen pettämistä myös uudelleen. Tiedän, että se oli väärin ja olen itse vastuussa tekemisistäni, mutta naisen piti ymmärtää, että ongelmat eivät johdu vain minusta. Lisäksi halusin, että hän hiljenisi edes hetkeksi. Vähän ajan kuluttua lopulta erosimme.”

Ulkonäön vähättely tahattomasti

”Emme aluksi edes riidelleet, mutta hänen laittautumisensa takia olimme myöhässä ystävieni tapaamisesta. Huusin, että kukaan ei todellakaan välitä, miltä hän näyttää. Ajattelin, että lause tekisi hänet helpottuneeksi, mutta sen sijaan hän loukkaantui, että ystäväni eivät pidä häntä viehättävänä. Tästä tuli kamala riita ja olimme yhä enemmän myöhässä.”

Suhteen testaaminen

”Aloin kerran pakata ja olin ”nyt minä lähden” -mielentilassa, joka oli typerää, koska testasin vain välittääkö kumppani tarpeeksi estääkseen minua. Hän ei nähnyt kokeiluni lävitse ja minä hölmö sain viettää yöni autossa.”

Toivottaminen sinne, mihin päivä ei paista

”En ollut ikinä sanonut kenellekään rumimmalla mahdollisella tavalla, että painu nyt hemmettiin siitä. Mutta siinä hetkessä se tuntui niin voimauttavalta ja pysäytti koko keskustelun. En koskaan ole kironnut kumppanille samalla tavalla uudelleen, mutta en sanoisi, että katuisinkaan tekoani.”

Kumppanin perheen mollaaminen

”Nainen yritti syyllistää minua jotenkin sen suuntaisesti, että käytökseni takia hänen koko perheensä inhoaisi minua. Huusin takaisin, että hänen läheisensä ovat idiootteja, jotka eivät omista elämää. Seuraava joulun vietto oli melkoisen kiusallista.”

”Narttu”

”Yksinkertaisesti totesin hänelle vain, että ”käyttäydyt juuri niin kuin ne nartut, joiden toimille itse aina naureskelet.”

Lue myös: Pyydä anteeksi oikein - sanat, joita ei kannata päästää suustaan

Lue myös: Miksi ystävän kanssa riitely on tärkeää? 8 syytä, joiden takia nahistelu kannattaa

Lue myös: Älä välttele riitelyä parisuhteessa - tekee suhteesta intiimin ja vahvemman

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat