Kuva: Shutterstock

Moni pelkää pieraista uuden kumppaninsa läsnä ollessa - piirrosartisti kiteytti tilanteen kuviin

15.02.2019 15:15 - Katariina Auvinen

Bianca Xunicen sarjakuvan tarkoitus on herättää näkemään kehon toiminnot normaaleina.

Tuoreessa parisuhteessa tarkkailee supertarkasti jokaista toisen elettä sekä omia tekemisiään. Yksi asia, joka voi mietityttää on se, mitäpä jos toisen seurassa pääsee pieru. Jopa vessassa käyminenkin voi nostaa hikikarpalot otsalle, koska ei halua minkäänlaisten vessaäänien kumpuavan uuden kumppanin korviin. 

Yhdysvaltalainen piirrosartisti Bianca Xunice on kiteyttänyt tilanteen erinomaisesti piirtämällään sarjakuvalla. Sarjakuvassa pariskunta katsoo romanttisesti sohvalla elokuvaa tai sarjaa, mutta toisesta osapuolesta alkaa tuntumaan siltä, että nyt vatsaa vääntää niin paljon, ettei pysty enää pidättelemään ilmavaivojaan. 

Kun pöräys pääsee ilmoille, toinen luulee olleenaa syyllinen pieraisuun ja pahoittelee sitä. Koko tilanne päättyy nauruun, joka täyttää huoneen. 

Xunice on halunnut jakaa sarjakuvallaan tietoa, että jokainen kärsii jossain vaiheessa vaikkapa ilmavaivoista ja se on täysin normaalia eikä sitä pitäisi hävetä. Monesti tilanteet tekee vielä itse pahemmaksi miettimällä niitä kuumeisesti. 

Lue myös: Ole avoin kumppanillesi - mielenterveyden ongelmistaan puhuvat pariskunnat ovat onnellisempia

Lue myös: Rakastuitko kumppaniisi alle 30-vuotiaana? Terveytesi kiittää 37 vuoden ikään mennessä

Kilpailut

Uusimmat