Kuva: Shutterstock

Tilanteet, joista voi ennustaa parisuhteen päättyvän lyhyeen – ovatko osa omaa arkeanne?

21.03.2019 18:15 - Emmi Moilanen

Huono enne saattaa olla esimerkiksi se, että kumpikin teistä haluaa riidellessä viedä viimeisen sanan ja voiton itselleen.

Sanotaan, että ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka voi paljastaa uusia puolia kumppanista sekä yleisesti koko parisuhteen tulevaisuudesta. Bustle-sivusto kysyi parisuhdeterapeutti Rachel Wrightilta ja parisuhdeneuvoja Brian Jorylta, millaiset muut tilanteet voivat ennustaa, kestääkö parisuhde myös ne tulevat karikot vai ei.

Sivusto listasi asiantuntijoiden avulla ne tilanteet, joihin päätyminen voi enteillä sitä, ettei teitä ole luotu toisillenne.

Ovatko nämä seikat suhteessanne arkipäivää?

Merkittävät erimielisyydet rahankäytössä ja yhteisistä suurista taloudellisista investoinneista, kuten esimerkiksi asunnon, auton tai kesämökin hankkimisesta.

Jokapäiväinen riitely – jos erimielisyydet leimahtavat ilmiliekkeihin pienimmistäkin seikoista, ainainen välienselvittely saattaa ennen pitkää ajaa kumppanuksia erilleen.

Olet huomannut, että riidoissanne on usein kyse myös siitä, että kumpikin haluaa voittaa ja viedä viimeisen sanan itselleen. Molempia miellyttävä kompromissiratkaisu jää voitontahtonne alle.

Viivytätte usein toistenne viesteihin, puheluihin tai avunpyyntöihin vastaamista, sillä priorisoitte omat menonne monesti parisuhteen edelle.

Huomaatte usein kertovanne toisillenne tyhjiä lupauksia, jotka eivät kuitenkaan koskaan toteudu. Myös tällainen käytös osoittaa välinpitämättömyyttä kumppania sekä parisuhdetta kohtaan.

Lue myös: Asiat, jotka tulisi tietää kumppanista vuoden seurustelun jälkeen - osaatko vastata kysymyksiin?

Lue myös: Mies pöyristyi tyttöystävänsä suihkutottumuksesta ja etsi apua: "Onko tämä hyväksyttävää?"

Lue myös: Parisuhde voi muuttaa mieltymyksiäsi - katso miten

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat