Kuva: Shutterstock

Kymppitonni erosta - nainen tarttui appivanhempiensa erikoiseen tarjoukseen

24.04.2019 18:15 - Lauri Kujanpää

Useat keskustelijat olisivat tehneet samalla tavalla kuin eronnut nainen.

Erään naisen erotarina on aiheuttanut kovaa keskustelua Reddit-palvelussa. Nainen nimittäin kirjoittaa, että oli saanut 10 000 dollaria, eli noin 8900 euroa, eksänsä vanhemmilta eroa vastaan.

"Erosimme mieheni kanssa kuukausi sitten ja se on ollut tunteellista, stressaavaa ja jopa kamalaa. Meillä ei ole juurikaan välejä.

Tapasimme collegessa ja deittailimme 5 vuotta, ennen kuin hän kosi minua. Hän tulee hyvin perinteisestä aasialaisesta perheestä ja hänen vanhempansa ovat todella menestyneitä ja tekevät hurjasti rahaa. Kun mieheni toi minut näytille, hänen vanhempansa eivät hyväksyneet minua, sillä en ollut kuulemma hänen arvoisensa", nainen kirjoittaa ja jatkaa, että ero olisi tullut muutenkin.

"Tajusin vuosien aikana, että hän ei ollut lopulta kovinkaan erilaisempi kuin hänen vanhempansa. Yhtäkkiä miehestäni tuli kontrolloiva ja hän halusi tietää jokaisena sekuntina jokaisena päivänä, että missä liikuin. Huomasin myös, että hän on alkoholisti, josta tulee hyvinkin arvaamaton humalassa. Näiden syiden takia aloin miettimään, että voisimme erota.

Tässä vaiheessa hänen vanhempansa astuivat kehiin. He tiesivät, että meillä menee huonosti ja ehdottivat, että eroaisin miehestä ja he antaisivat siitä 10 000 dollaria. He eivät pitäneet minusta ja tekivät sen hyvin selväksi. Tuo kymppitonni auttaisi minua kuulemma pääsemään miehestäni yli.

No, minä otin rahat. Olisin eronnut miehestäni muutenkin, mutta mietin, oliko lopulta väärin ottaa rahat? Muutin pois yhteisestä kodistamme ja en ole nähnyt miestäni sen jälkeen enkä ole vastannut hänen puheluihinsa."

Tarina on kerännyt hurjasti kommentteja. Useat ovat sitä mieltä, että nainen teki oikein, kun toiset taas ajattelivat, että hän olisi vain voinut erota ilman rahoja.

"Itse olisin tehnyt samoin. Kun kerta olisit kuitenkin jättänyt hänet, niin nyt sait rahaakin."

"Tuollaiset vanhemmat eivät ansaitse sääliä. Hyvä, että otit rahat"

"Tuo raha on lahjus siitä, että ei rakasta. Itse olisin vain eronnut"

Lue myös: Mies meinasi kosia rakastaan - yksi tilanne muutti kaiken

Lue myös: Tyttöystävä petti miestään - naisen selitys aiheutti komenttivyöryn

Lue myös: Naiset paljastavat: 'Miksi en halua palata yhteen eksäni kanssa vaikka rakastankin häntä?'

Lähde: Reddit

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat