Kuva: Shutterstock

Naiset kertovat: ”Seikka, josta tiesin, että olen vihdoin löytänyt sielunkumppanini"

01.08.2019 21:15 - Emmi Moilanen

Eräs naisista on sitä mieltä, että sielunkumppani on sopivasti erilainen verrattuna hänen aiempiin suhteisiinsa.

Elämänkumppanin löytäminen on asia, josta useat meistä haaveilevat. Deittaillessa voi kuitenkin käydä ilmi se, että rakkauden löytäminen saattaa vaatia myös useita pettymyksiä ja sydänsuruja. Elite Daily -sivusto päästi ääneen naiset, jotka kertovat, millaisista seikoista tiesivät viimein löytäneen vierelleen ”sen oikean.”

Suomensimme koskettavimmat kertomukset alle.

Kumppani hyväksyy myös ne omituiset piirteet ja tavat

”Mieheni pitää kaikista oikuista ja omituisuuksistani, joita aiemmat kumppanit juuri ja juuri sietivät. Mies arvostaa minua ihmisenä, eikä pelkää näyttää sitä.”

Olo tuntuu täydellisesti omalta itseltään

”Suunnittelin jo häitä eksäni kanssa, mutta minusta aina tuntui, että jokin vaivaa ja painaa mieltäni. Se oli häviävän pieni tunne, mutta häiritsi silti koko ajan. Nykyisen aviomieheni kanssa tätä tunnetta ei ole lainkaan. Lisäksi olen sama henkilö mieheni kuin ystävien sekä perheeni kanssa.”

Mikään ei ole kiusallista

”Tunnen oloni täydellisen mukavaksi hänen seurassaan. Vaikka emme tekisi mitään, se tuntuu normaalilta ja tuntuu, kuin olisimme tunteneet toisemme vuosikausia. Olemme tiimi.”

Kaikki oli helppoa

”Deittailu aviomieheni kanssa oli helppoa, yksinkertaista, mukavaa ja onnellista. Ihan kuin sisälläni olisi ollut vesiputouksellinen valoa. Tunsin oloni kauniiksi, kiinnostavaksi ja seksikkääksi. Deittailu muiden tyyppien kanssa oli ollut ahdistavaa ja hankalaa, enkä pystynyt rentoutumaan tai olemaan itsevarma olostani.”

Kumppania ei tarvitse koskaan hävetä

”Minun ei ole koskaan tarvinnut hävetä sitä, että olen hänen kanssaan vaan olin ylpeä. Mies tekee pieniä asioita, jotka saavat oloni tuntumaan erityiseltä. Hän myös keskustelee kuin aikuinen, eikä koskaan nimittele minua hulluksi. Todella yksinkertaisia asioita, joita ei kuitenkaan koskaan ollut aiemmissa parisuhteissani.”

Sopivasti eroavaisuuksia

”Mies on enemmän tai vähemmän vastakohta niille tyypeille, joita olen aikaisemmin deittaillut. Tapailin ennen ihmisiä, jotka olivat samantyylisiä kuin minä, mutta heissä oli myös piirteitä, joista en pitänyt. Jaamme nykyisen mieheni kanssa samanlaiset arvot mutta luonteemme ovat hyvin erilaiset.”

Lue myös: Rakkaus muuttaa ihmistä viidellä eri tapaa – huomaatko piirteet itsessäsi?

Lue myös: Tunnistatko myrkyllisen ja rakentavan riitelyn eron? Katso kumpi tapa toteutuu parisuhteessanne

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat