Kuva: Shutterstock

Pelkäätkö, että kumppanin kiinnostus on hiipumassa? Hälytysmerkit, joita ei pitäisi sivuuttaa

04.08.2019 13:15 - Emmi Moilanen

Lisääntynyt pahan olon purkaminen ja esimerkiksi vähättelevä asenne ovat merkkejä, jotka voivat enteillä suhteen hiipumista.

Parisuhteessa kumppanukset joutuvat selviytymään myös niistä vaikeista ajoista, mutta jos suhde on vahva, ennen pitkää myös onnellisempien aikojen pitäisi jälleen koittaa. Suhteen arkipäiväistyessä joskus saattaa mieleen nousta huoli myös siitä, onko suhteen kipinä sammumassa. On kuitenkin hyvä muistaa, etteivät arkiset muutokset aina enteile sitä pahinta.

Jos epäilyksen siemen kuitenkin kalvaa mieltäsi, Your Tango -sivusto kokosi yhteen seikat, jotka enteilevät kumppanin hiipuvaa kiinnostusta. Mitä useampi kohta tuntuu pitävän paikkaansa, sitä parempi olisi käydä vakava keskustelu parisuhteen tulevaisuudesta.

6 hälytysmerkkiä:

1. Hänellä ei enää tunnu olevan sinulle samalla tavalla aikaa kuin ennen. Omat menot ja ystävät ovat tärkeitä, mutta parisuhteenne on kumppanillesi enää harvoin se ensimmäinen prioriteetti.

2. Olet kaivannut jo jonkin aikaa lisää läheisyyttä ja romantiikkaa suhteeseenne, sillä sitä ei enää juurikaan ole.

3. Hän laittaa usein omat tarpeensa parisuhteessanne omien toiveidesi edelle. Sinusta tuntuu, ettei kumppani tee enää mielellään kompromisseja, jotta molempia tyydyttävä ratkaisu erimielisyyttä aiheuttavaan asiaan löytyisi.

4. Kumppani ei oikeastaan enää edes jaksa riidellä tai yrittää löytää kanssasi sopuisia ratkaisuja.

5. Hän myös ärsyyntyy aiempaa nopeammin ja saattaa purkaa pahaa mieltänsä sinuun.

6. Kiinnostuksensa menettänyt kumppani voi myös yrittää osoittaa sinulle paikkasi vähättelemällä esimerkiksi mielipiteitäsi.

Lue myös: Lopeta parisuhderiita terveellä tavalla - yksi keino ylitse muiden

Lue myös: Kysymykset, joista puhuminen parisuhteessa kannattaa - tiivistävät välejä ja luottamusta nopeasti

Lue myös: Avioeroon päätyneet paljastavat - viimeinen niitti, joka vei erilleen

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat