Kuva: Shutterstock

Petetyksi tulleet naiset kertovat: Hälytysmerkki, jota ei olisi pitänyt jättää huomiotta

18.08.2019 14:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Kertomuksista käy ilmi, että syrjähypyn tehneen kumppanin käytös usein muuttuu ja hän saattaa syyttää muita pettämisestä.

Petetyksi tuleminen muuttaa parisuhdetta ja useiden kohdalla käy niin, että seurustelu päättyy uskottomuuteen. Kumppani saattaa myös salata syrjähyppynsä, eikä salaisuus tule heti ilmi. Elite Daily -sivusto kokosi yhteen naisten kertomuksia siitä, millaisia hälytysmerkkejä he jättivät huomioimatta täysin, koska halusivat uskoa kumppaninsa uskollisuuteen.

Kokosimme osan tarinoista alle.

Syyllisti kumppaniaan

”Hän syytti jatkuvasti minua pettämisestä.”

Alkoi panostaa ulkonäköönsä

”Hän muutti tapojaan täysin, myös ulkonäköön liittyen ja samalla syytti, että minä pettäisin häntä.”

Suuttui ja muuttui kiukkuiseksi

”Mies muuttui todella puolustelevaksi ja vihaiseksi, vaikka kysyin vain viattomasti, että kenen kanssa hän tekstailee. Minusta se ei ollut lainkaan paha kysymys, varsinkaan jos olet vakavassa parisuhteessa. Mies kuitenkin kilahti ja huusi melkein joka kerta, kun utelin asiasta. Jos se olisi ollut ”pelkkä kaveri,” miksi hiiltyä niin pahasti?”

Liian läheiset välit kumppanin parhaan ystävän kanssa

”Kumppani jankutti, ettei ole koskaan pettänyt minua. Samalla hänellä oli oudon läheinen suhde parhaimman ystäväni kanssa, ja mies oli myös suojelevainen häntä kohtaan. Tunsin oloni myös ulkopuoliseksi. Heistä vain huokui sellainen viba, ja lopulta vibaksi paljastuikin se, että he harrastivat seksiä keskenään.”

Kumppani alkoi lotrata hajuvedellä

”Kumppani kävi aina suihkussa ja lotrasi hajuvedellä ennen kuin lähti ”asioille.” Kyseessä oli tyyppi, joka aiemmin peseytyi vain, kun sattui siltä tuntumaan. Hänen rahansa olivat aina loppu ja meille alkoi tulla outoja puheluita, jotka katkesivat, jos minä vastasin.

Paljon hälytysmerkkejä, jotka mies kuitenkin aina kiisti. Kun hänen ”platoninen” ystävä tuli raskaaksi, oli aika lopettaa meidän juttumme.”

Kondomit ja hius paljastivat

”Miehellä oli kondomeja, vaikka minä söin pillereitä. Löysin myös pitkän värjätyn hiuksen miehen sängystä, eikä hius todellakaan ollut minun.”

Lue myös: Pettäjäpoikaystävän 12 sääntöä naiselle järkyttävät somessa - 'Hänen pitäisi mennä hoitoon'

Lue myös: Naiset muokkasivat itsensä "täydellisiksi" - paljon puhuva video kerää kiitosta, katso

Lue myös: Miehet paljastavat: Asia, jota salaan kumppaniltani yhä

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat