Kuva: Shutterstock

'Kitten master -fetissi vanhemman miehen kanssa' - suomalaiset paljastavat upeimmat seksikokemuksensa

25.09.2019 20:15 - Henna Koste

Työkavereita, kimppakivaa ja kehosta irtauttava käsileikki - nämä kokemukset eivät ole unohtuneet suomalaisilta.

Suomalaiset ovat ehkä luultua villimpiä petipuuhissa. Voice.fi teetti suuren seksikyselyn, jossa selvitettiin suomalaisten seksitottumuksia, -mieltymyksiäja -kokemuksia. Kyselyyn vastasi lähes 8000 ihmistä. Kyselyssä selvisi muun muassa, kuinka monta seksikumppania suomalaisilla on keskimäärin ollut

Suomalaiset innostuivat myös kertomaan huikempia seksikokemuksiaan. Ei mitään perusjyystöä, vai mitä?

"Monta ollut huikeaa. Äskettäin naimisissa oleva nuori nainen otti luonani suihin keskellä päivää, eteisessä. Sain jopa laueta suuhun."

"Työkaverin kanssa työpaikalla, tulin session aikana niin monesti, että sekosin laskuissa"

"Tuttavani tuli luokseni ja kokeilimme varmaan jokaisen mahdollisen asennon sekä hän käytti leluani minuun samalla. Oli kyllä mahtava kokemus!"

"Minulla oli kauan sitten seksisuhde yhteen julkkikseen, emme ehtineet asuntoon sisälle, kun harrastimme seksiä jo rapussa."

"Oman puolisoni kanssa avoimen ikkunan ja taivaan alla pitkään ja hitaasti. Muistutti meditaatiota."

"Kymmenen miehen kanssa samaan aikaan"

"Kesämökillä ensimmäistä kertaa uuden kumppanin kanssa. Viikkojen tapailu takana ilman juuri mitään seksuaalista kanssakäymistä, jonka jälkeen mökillä ensimmäisen yhdessä vietetyn päivän jälkeen koko yö kuumaa seksiä. Voi sitä kiihotuksen määrää jonka odotus oli aiheuttanut."

"Tapasin vanhemman miehen, joka haki minut autolla. Meillä klikkasi heti. Hän tiesi kitten master -fetissistäni, käski minun olla kiltti kissa ja avata paitani napit hitaasti. Hän silitteli reittäni ajaessaan ja lopulta sain pelkillä puheillaan ja silittelyllä minut niin märäksi, että sen tunsi sukkahousujen läpi. Tämä johti seksiin autossa ja myöhemmin hotellissa. En ole ikinä saanut orgasmia yhtä nopeasti kuin hänen antaessa suuseksiä."


"Puoliso sormetti niin hartaasti ja pitkään, että koin kummallisen "kehosta irtautumisen"

"Seksi 10 vuotta vanhemman naisen kanssa"

Kilpailut

Uusimmat