Kuva: Shutterstock

Ihmisillä on uusi tapa ilmoittaa parisuhteestaan somessa - oletko törmännyt?

08.11.2019 10:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Nykyään yhä useammat ilmoittavat uudesta suhteesta vain läheisimmille kavereilleen.

Uuden parisuhteen muodostamisessa tulee eteen se vaihe, jolloin on sovittava sosiaalisen median käytännöistä. On tehtävä selväksi, julkistaako suhteen sosiaalisen median tileillään ja alkaako esimerkiksi jakaa yhteiskuvia Instagramiin. Sosiaalisen median suurieleinen julkistus saattaa epäilyttää, jos parisuhde ei ole vielä täysin vakaalla pohjalla.

Elite Daily -sivusto kirjoittaa, että ihmiset ovat alkaneet käyttää uudenlaista tapaa tuoda suhteensa julki sosiaalisessa mediassa. Instagramissa voi nykyään jakaa tarinoita vain tietylle rajatulle ryhmälle käyttämällä ”läheiset kaverit” -toimintoa. Yhä useampi on nyt päätynyt julkistamaan uuden suhteensa Instagram-tarinassa, joka on rajattu vain läheisimmille someseuraajille.

Tämä voi olla suhteen julkistamisessa ensimmäinen askel, joka johtaa vielä laajemmalle yleisölle suunnattuihin Instagram-tarinoihin ja esimerkiksi Facebookissa parisuhdestatuksen muuttamiseen. Jos suhde kuitenkin kariutuu jo alkumetreillä, ei asiaa tarvitse selitellä suurelle joukolle, jos vain läheisimmät kaverit ovat saaneet tietää suhteesta.

Lue myös: Hälytysmerkit, joita ei kannata ohittaa deittailun alussa – johtavat myöhemmin parisuhdeongelmiin

Lue myös: Tee suhteesta yhä vahvempi: 5 aihetta, joista onnellisen pariskunnan pitäisi pysytä puhumaan

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat