Kuva: Shutterstock

Tee suhteesta yhä vahvempi: 5 aihetta, joista onnellisen pariskunnan pitäisi pysytä puhumaan

08.10.2019 17:15 - Emmi Moilanen

Kumppanin kanssa pitäisi pystyä puhumaan myös niistä noloista muistoista ja kiusallisista tilanteista.

Parisuhteessa kumppanukset tutustuvat ajansaatossa yhä paremmin ja paremmin. On kuitenkin olemassa tiettyjä puheenaiheita, joista hyvässä ja toimivassa parisuhteessa tulisi keskustella ainakin silloin tällöin. Your Tango -sivuston tekemän listauksen mukaan erityisesti yhteiset tulevaisuuden suunnitelmat ja lähitulevaisuuden haaveet lukeutuvat näihin.

Tulevaisuuden lisäksi tärkeisiin keskustelunaiheisiin lukeutuvat myös alla olevat seikat.

1. Kiusalliset hetket ja nolot muistot. Avoin keskustelu nolottavistakin aiheista kielii siitä, että pystytte olla täysin omia itsejänne toistenne seurassa.

2. Pelot ja suurimmat epävarmuudet. Mistä kannat huolta tällä hetkellä? Missä asioissa koet, että sinulla olisi parantamisen varaa? Entä tiedätkö, mikä kumppanisi mieltä painaa tällä hetkellä eniten?

3. Lapsuusmuistot. Lapsuuden muisteleminen johtaa yleensä hauskoihin keskusteluihin, tai jopa johdattavat pintaa syvemmälle siihen, millaiset seikat ovat muovanneet teistä juuri sellaisia kuin olette.

4. Aiemmat parisuhteet. Vaikka eksistä puhuminen ei ole se romanttisin tapa viettää iltaa, menneistä jutteleminen puhuminen voi kuitenkin vahvistaa nykyistä suhdettanne.

Millaisia asioita olette jo oppineet seurustelusta, entä mitä olisitte toivoneet tekevänne toisin? Näiden asioiden läpikäyminen takaa sen, että ette kanna edellisten suhteiden painolastia keskinäisiin väleihinne.

5. Perhesuhteet ja se, kuinka tiiviisti sukulaisiin pidetään yhteyttä. Tämä seikka saattaa vaikuttaa tulevaisuudessa myös siihen, missä tulette viettämään juhlapyhiä ja kenen kanssa.

Lue myös: 7 myrkyllistä uskomusta, jotka estävät rakkauden löytymisen – kuulostavatko tutuilta?

Lue myös: Oletko jo löytänyt loppuelämäsi rakkauden? Katso paljastavat merkit ja testaa

Lue myös: Parisuhde voi muuttaa mieltymyksiäsi - katso miten

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat