Kuva: Shutterstock

Ihanat uudenvuodenlupaukset, jotka tehdä kumppanin kanssa yhdessä - parantavat myös parisuhdetta

31.12.2019 20:15 - Emmi Moilanen

Vuoden vaihteessa on hyvä aika laatia yhteisiä suunnitelmia ja tavoitteita lähitulevaisuudelle.

Vuoden vaihde on erinomainen aika kerrata kulunutta vuotta ja suunnata katse tulevaan. Uuden vuoden lupauksia tai tavoitteita voi laatia myös yhdessä kumppanin kanssa, jolloin yhteiset suunnitelmat vahvistavat vuoden varrella myös parisuhdetta tehokkaasti. Your Tango -sivusto uutisoi pariskuntien uudenvuodenlupauksista ja kokosimme parhaimmat vinkit alle.

Aluksi:

Aloittakaa sillä, että summaatte yhdessä kulunutta vuotta. Missä asioissa onnistuitte, mitä olisitte toivoneet toisiltanne tai parisuhteeltanne enemmän? Näiden asioiden pohtiminen auttaa asettamaan yhteisiä, ensi vuoden tavoitteita.

6 yhteistä lupausta:

1. Jos aikataulut vain mahdollistavat, vaalikaa ensi vuonna yhteisiä päivällis- tai illallishetkiä. Voitte yrittää ujuttaa myös esimerkiksi yhteisen kokkailutuokion viikkoaikatauluunne.

2. Päättäkää, että kerran päivässä tai viikossa pyhitätte rauhallisen hetken avoimelle keskustelulle, jolloin olette läsnä vain toisillenne ja kuulumisten sekä ajatusten vaihdolle.

3. Luvatkaa toisillenne, että ensi vuonna pidätte parisuhteen kipinää yllä kokeilemalla uusia asioita myös makuuhuoneen puolella.

4. Päättäkää, että kokeilette joka kuukausi jotakin uutta aktiviteettia yhdessä. Tämä takaa teille myös kuukausittaisen treffi-illan.

5. Pohtikaa, millaisilla tavoilla ja keinoilla voisitte ensi vuonna riidellä sekä selvittää erimielisyyksiänne yhä rakentavammin.

6. Suunnitelkaa yhteiset juhlat tulevalle vuodelle. Kyseessä voi olla rennot illanistujaiset ystävien kesken, grillijuhlat mökillä kesällä tai suuret bileet, johon ovat tervetulleet niin, ystävät, perhe kuin työkaveritkin.

Lue myös: Rakkaus muuttaa ihmistä viidellä eri tapaa – huomaatko piirteet itsessäsi?

Lue myös: Jäävätkö asettamasi tavoitteet toteutumatta? Psykologin neuvoilla onnistut

Lue myös: Milloin luottamuspula on vaarassa rasittaa suhdetta liikaa? Merkit, joita ei pitäisi ohittaa

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat