Kuva: Shutterstock

Vietä ystävän kanssa laatuaikaa etänä - 7 ideaa, jotka vahvistavat kaverisuhdetta

25.03.2020 16:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi kokkailu ja illallistreffit onnistuvat erinomaisesti myös videon välityksellä.

Kirjoitimme aikaisemmin ystävyyslampuista, joiden avulla voit ilmaista ystävälle, että hän on ajatuksissasi. Pääset lukemaan lisää aiheesta tästä.

Näinä aikoina on onneksi myös muita tehokkaita keinoja pitää kaverisuhdetta yllä, vaikka tapaamisia ei voi juuri nyt sopia entiseen tapaan. Koronaviruksen takia useimmille ovatkin tulleet tutuksi jo pitkät videopuhelut ystävän kanssa.

Elite Daily -sivusto listasi lisää ihania ideoita, joiden avulla voitte viettää yhteistä laatuaikaa ”koronakaranteenista” huolimatta. Kokosimme parhaimmat vinkit alle.

7 ihanaa ideaa ystävyyden vaalimiseen:

1. Kokoa soittolista täynnä musiikkia, joka muistuttaa yhteisistä hetkistänne. Jaa lista ystävällesi, jotta hän voi tehdä myös omat lisäyksensä soittolistaan.

2. Kokatkaa samaa ruokaa. Voitte järjestää kokkailutreffit esimerkiksi videopuhelun välityksellä.

3. Viettäkää yhteinen leffailta. Päättäkää etukäteen, minkä elokuvan aiotte katsoa ja voitte toteuttaa jälkipuinnin niin ikään videopuhelun välityksellä.

4. Ilahduttakaa toisianne eläinvideoilla. Viestillä lähetetty suloinen video saa hymyn huulille ja maailman murheet kaikkoamaan hetkeksi mielestä.

5. Suunnitelkaa tulevaisuuden varalle jotakin mukavaa yhteistä tekemistä, jonka toteutatte heti, kun koronaviruksen aiheuttama poikkeustilanne on ohi.

6. Ladatkaa tietokone- tai konsolipeli, jota voitte pelata yhdessä – molemmat omalta kotisohvalta käsin.

7. Kirjoittakaa toisillenne kirjeet, joihin puratte ajatuksia ystävyydestänne ja siitä, miksi olette toisillenne tärkeitä.

Lue myös: Ikävöitkö ystävääsi? Erikoinen sisustustrendi auttaa pitämään yhteyttä rakkaimpiisi

Lue myös: Kun ystävyys muuttuukin rakkaudeksi – naiset kertovat omat kokemuksensa

Lue myös: Ikävöitkö ystävääsi? Erikoinen sisustustrendi auttaa pitämään yhteyttä rakkaimpiisi

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat