Kuva: Shutterstock

Saako kumppanin jättää, jos tämän ulkonäkö muuttuu radikaalisti? Suomalaiset kertovat

26.06.2020 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ysäri Radion juontaja Rea Tallgren kysyi kuulijoilta mielipidettä siihen, saako kumppanin jättää, jos tämän ulkonäkö muuttuu paljon.

Ysäri Radion keskipäivää juontava Rea Tallgren päätti selvittää kuulijoiden mielipidettä siihen, kuinka tärkeässä roolissa ulkonäkö parisuhteessa oikein on. Tallgren halusi siis tietää, saako kumppanin jättää, jos tämän ulkonäkö muuttuu suhteen aikana radikaalisti?

Kysely keräsi melkoisen määrän kommentteja. Selkeästi suurin osa suomalaisista on sitä mieltä, ettei ulkonäöllä ole mitään väliä, sillä ulkonäköön ihastutaan ja luonteeseen rakastutaan. Toki muitakin mielipiteitä löytyi. 

"Jos muuttuneen ulkonäön takia vaihtuu kumppani, niin on alun perinkin ollut väärä."

"Täysin ulkonäköön tuijottaminen on minusta tosi pinnallista. Ihmisessä on niin paljon muutakin kuin pelkkä ulkoinen olemus."

"Toissijainen, paitsi jos täysin yllärinä nainen on ajanut päänsä kaljuksi kivan kesätukan toivossa, se saattaisi aiheuttaa pientä bolemiikkia."

"On se toissijainen asia, mutta rehellisesti mä mieluummin liikun siistin ihmisen kanssa kuin sellaisen, joka näyttää katuojasta heränneeltä."

"Kyllä sisin ratkaisee, mutta näkisin kuitenkin sellaisen pienen mahdollisuuden, että jos on itse itselleen tehnyt/aiheuttanut tahallaan jotain sellaista, että ulkonäkö muuttuu radikaalisti siististä epäsiistiksi, niin kyllä varmasti palautetta antaisin."

Mitä mieltä sinä olet? Kaikki kommentit pääset katsomaan alta. 

Rea Tallgrenia voit kuunnella arkisin 10-14.

Ysäri Radio ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Parisuhdetyyppejä on kolmenlaisia - katso tunnistatko itsesi ja kumppanisi

Lue myös: Ero ei ole ainoa vaihtoehto, jos olet tyytymätön parisuhteeseen - katso asiantuntijan neuvot

Kilpailut

Uusimmat