Kuva: Shutterstock

Mikä tuo uutta kipinää seksielämääsi heinäkuussa? Kuukauden horoskooppi paljastaa

30.06.2020 21:45 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä. Heinäkuussa tulkitaan seksielämää.

Kesällä helteistä nauttimisen, lomailun ja rentoutumisen lisäksi on erinomaista aikaa helliä myös seksielämää. Heinäkuun horoskooppi paljastaa, millaiset asiat tuovat uutta eloa ja nautintoa makuuhuoneen puolelle juuri nyt.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ravun herkän kuoren alla on herännyt kokeilunhaluinen uteliaisuus. Merkin edustajat tuntevatkin kesän lämmön vapauttaneen heistä puolen, joka on tuntunut uinuvan koko alkuvuoden.

Vatsanpohjassa kutkutteleva tunne enteilee sinkkuravuille vilkasta kesää, jos tilaisuudelle vain rohkenee antaa mahdollisuuden. Uusien tuttavuuksien löytäminen tuntuu käyvän heinäkuussa kuin itsestään. Myös parisuhteessa oleva rapu päästää itsensä irti estoitta, sillä tutun ja turvallisen kumppanin kanssa kokeilunhalu puhkeaa ennennäkemättömään kukkaan.

Leijona (23.7.-22.8.)

Mitä pidemmälle kesä on edennyt, sitä voimakkaammaksi leijonan seksuaalinen energia on tuntunut latautuvan. Erityisesti loppukesän leijonilla energian ja halukkuuden huippu on vasta tuloillaan.

Käytä patoutuneet energiat heinäkuussa hyväksesi ja ota ohjat tiukasti omiin käsiisi. Parisuhteessa olevan leijonan kannattaakin yllättää kumppani spontaaneilla hetkillä. Sinkkuleijona puolestaan valikoi seuralaisensa tänä kesänä tarkasti, sillä nautinto on taattu vain, jos vetovoiman kipinä tuntuu olevan ilmassa jo ensitapaamisella.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyen seksielämää piristää heinäkuussa parhaiten romantiikka. Merkin edustajat vietelläänkin nyt parhaiten hellällä huomiolla ja lempeillä kosketuksilla.

Kipinää makuuhuoneen puolelle herättelevät pitkät treffit, joilla neitsyt toivoo seksikumppaninsa hemmottelevan häntä. Deitit eivät vaadi suurta rahallista panostusta, vaan merkin edustajat arvostavat juuri nyt eniten kiireetöntä ja yhteistä laatuaikaa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka on laiminlyönyt alkukesän ajan omia tarpeitaan ja hyvinvointiaan. Heinäkuussa merkin edustajat hemmottelevat itseään hyvällä omalla tunnolla, ja tämä kaikki heijastuu myös heidän seksielämäänsä.

Levon ja rentoutumisen myötä vaa’an itsevarmuus kasvaa kohisten, ja aloitteiden tekeminen lemmenleikkien pariin tuntuu jälleen luontevalta. Aloitteellisuus onkin kuukauden avainsana, jonka myötä seksielämä saa täysin uutta kipinää väsyneen ja kuivan kauden jälkeen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpioni on pohtinut viime aikoina aiempaa kriittisemmin omia rajojaan ja sitä, mitä tyydyttävältä seksielämältä toivoo. Vaikka skorpionit tunnetaan voimakkaasta seksuaalisesta energiastaan, tänä kesänä petipuuhiin ryhtyminen on vaatinut syvää tunnelatausta.

Heinäkuussa skorpioni nauttiikin eniten tutun ja turvallisen seksikumppanin seurasta, jolloin olo tuntuu myös täysin vapautuneelta sekä luottavaiselta.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimies tuntee fyysistä vetovoimaa tyyppiin, joka pitää hänet sopivasti varpaillaan. Merkin edustajat kaipaavat siis tänä kesänä seksielämäänsä sellaista jännitystä ja yllätyksellisyyttä, jota eivät ole päässeet vielä aikaisemmin kokemaan.

Heinäkuussa kannattaakin murtaa vanhat, kaavoihinsa kangistuneet rutiinit ja etsiä uusia keinoja nautinnon tuottamiseen sekä vastaanottamiseen – onnellisimmillaan jousimies on silloin, kun näkee myös kumppaninsa nauttivan.

Kilpailut

Uusimmat