Kuva: Shutterstock

Ihmiset paljastavat: "Pahin asia, jota olen salaillut parisuhteessani"

19.09.2020 19:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi raha-asiat voivat aiheuttaa erimielisyyksiä ja salailua kumppanusten välille.

Olemme aikaisemmin kirjoittaneet hälytysmerkeistä, jotka voivat paljastaa sen, että raha-asiat ovat vaarassa rasittaa parisuhdetta liikaa. Voit lukea lisää aiheesta täältä.

Your Tango -sivusto kokosi yhteen ihmisten kertomuksia siitä, mikä on suurin asia, jonka he ovat pitäneet parisuhteessa salassa kumppaniltaan. Vastauksissa nousi esiin se, että erityisesti raha-asiat ovat saaneet kumppanukset lipsumaan totuuden tieltä.

Voit lukea kertomukset alta.

Suurimmat salaisuudet liittyvät uniin

”En usko, että salailemme toisiltamme mitään hirveän suurta. On ollut shoppailureissuja, joiden loppusummaa en ole myöntänyt kumppanille. Muutaman unen olen myös pitänyt häneltä salassa, ja olen varma, että myös kumppani salaa jotain tällaista minulta. Unia ei voi kontrolloida, joten miksi kertoa, että on viettänyt yön Gerard Butlerin kanssa.”

Raha-asiat ovat pysyneet toistaiseksi omana tietona

”En näe syytä sotkea kumppania omiin draamoihin ja stressin aiheuttajiini, jotka eivät ole millään tavalla hänen ongelmansa. Luultavasti tämä sama ei voi jatkua, kun olemme naimisissa, mutta toistaiseksi pankkitilimme ovat erilliset ja myös niistä aiheutuvat murheet myös.”

Tulojen todellinen määrä

”Kun muutimme yhteen, valehtelin tuloistani, jotta saisin pienen pesämunan shoppailuun. Hiljattain ostimme asunnon, mies sai tämän selville ja minun piti tunnustaa. Hän otti asian hyvin, mutta ei minun olisi tarvinnut valehdella.”

Yhteisten taloustilanteen todellinen laita

”Miehen suurin salaisuus oli se, että hän petti minua. Omani puolestaan oli se, kun salailin sitä, kuinka paha taloudellinen tilanteemme todellisuudessa oli. Kun meille tuli auton kanssa ongelmia, jouduin selittämään todellisen tilanteen.”

Eksä on yhä mukana kuvioissa

”En salaile mitään isoa tai jännittävää. Merkittävin juttu on se, että puhun yhä eksälleni. Hän oli merkittävä ihminen elämässäni ennen kuin nykyinen kumppanini tuli mukaan kuvioihin. Luulen, että kumppani voisi suuttua, jos saisi tietää.”

Lue myös: Ihmisillä on keskimäärin 13 salaisuutta - näitä asioita sinulle ei kerrota!

Lue myös: Naisen outo neuvo parempaan seksielämään: "Se on intohimomme salaisuus"

Lue myös: Parisuhdetyyppejä on kolmenlaisia - katso tunnistatko itsesi ja kumppanisi

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat