Kuva: Shutterstock

Ihmiset muistelevat kaameimpia Tinder-treffejään: "Hän vietti koko yön itkien sängyssäni"

07.03.2021 17:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Deittikumppanin sotkuinen asunto ja epämiellyttävä vitsailu ovat asioita, jotka latistavat treffien tunnelman.

Olemme kirjoittaneet aikaisemmin uudesta deittailuilmiöstä, joka voi lopulta latistaa treffien tunnelman. Epäkohteliaan käytöksen lisäksi on myös useita muita syitä, jotka voivat pilata treffit ja saada deitit painumaan lähtemättömästi mieleen – eikä niin positiivisessa valossa.

Your Tango päästi deittailijat ääneen kertomaan pieleen menneistä Tinder-treffeistään. Kokosimme osan kertomuksista yhteen ja voit lukea suomennetut tarinat alta.

Veriset tyynyliinat ja sotkuinen asunto

”Olimme menossa miehen luo ja oletuksena oli harrastaa seksiä, mutta tyynyliinat olivat aivan veritahroissa. Paikka oli täynnä tyhjiä kaljatölkkejä ja suihkusta löytyi neljä ruosteista sekä karvoja täynnä olevaa partahöylää (kaikki olivat miehen, hän asui yksin). Lavuaari oli kuorrutettu hammastahnalla ja hiuksilla, ja minua inhotti niin. Hän paljasti myös ajokorttinsa olevan kuivumassa sekä sen, että hänellä on yksi lapsi, jota ei ole koskaan tavannut. Lähdin äkkiä kotiin.”

Mies vietti yön itkien sängyssä

”Kävin kahdet treffit miehen kanssa, josta oli vaikea saada puristettua mitään keskusteltavaa irti, mutta olin yksinäinen ja asuin pienessä kaupungissa. Toisille treffeille hän tuli autolla ja joi paljon, ilmeisesti tarkoituksella, jotta hän ei pääse ajamaan takaisin kotiinsa. Hän aneli minua jakamaan taksin kanssaan luokseni, ja suostuin. Hän vietti koko yön itkien sängyssäni, että aion jättää hänet. Mitä ihmettä.

Pistin välit poikki mutta hän ilmaantui yhteen esitykseen, jossa olin mukana. Kun show loppui, hän jäi odottamaan moikatakseen. Olin tervehtimässä muita ihmisiä ja hän tuli keskeyttämään sekä totesi, ”tästä syystä olet ollut niin kiireinen,” ja ryntäsi ulos. Hän matkusti 35 minuuttia ja katsoi puolentoista tunnin esityksen tuon takia.”

Vihjailu painonpudotuksesta

”Menin lasillisille tyypin kanssa, joka vaikutti todella mukavalta ja keskustelu luisti. Noin tunnin jälkeen hän laski juomansa ja totesi, että kai tiedän olevani sievä, mutta olisin vielä kuumempi, jos hän saisi viedä minut salille, treenaisin vähän ja pudottaisin painoa.”

Vitsi meni yli

”Tapasimme kahvilassa ja hän mankui, että lähtisimme ”romanttiselle kävelylle.” Minua vaivasi kuitenkin kaksi asiaa, hän ei ensinnäkään näyttänyt yhtään samalta kuin ainakin kaksi vuotta vanhoissa profiilikuvissaan. Toisekseen en halunnut lähteä pimeässä kävelemään kenenkään kanssa, jonka olen juuri tavannut. Se on ihan itsesuojelua.

Lopulta hän sai tahtonsa läpi ja lähdimme ylittämään parkkipaikkaa. Vitsailin, ettei hän tekisi minulle mitään siellä pimeydessä. Hän jatkoi vitsailua laittamalla kätensä kaulalleni ja leikki kuristavansa minua. Hän oli enemmänkin surullinen ja kiusallinen kuin uhkaava, mutta ehdottomasti vahvisti päätökseni olla ottamatta häneen enää yhteyttä.”

Lue myös: Nainen löysi Tinderin puolisonsa puhelimesta - miehen syy sen lataamiseen hakee vertaistaan

Lue myös: Miksi Tinder on nimeltään Tinder? Alun perin oli tarkoitus käyttää aivan toista nimeä

Lue myös: 12 nokkelaa kysymystä, joilla voit aloittaa persoonallisesti Tinderissä keskustelun

Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran 11.10.2020.

Lähde: Your Tango

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat