Kuva: Shutterstock

Herkkä vaisto ja kyky aistia tulevaa? Intuitiivisimmat horoskooppimerkit listattiin

25.03.2021 09:15 - Emmi Moilanen

Herkkä vaisto ja hyvä tunneäly ovat vahvuuksia erityisesti ihmissuhteissa.

Horoskooppimerkkien avulla on hauska tulkita omia luonteenpiirteitä ja seikkoja, jotka erityisesti tuntuvat korostuvan. Pure Wow -sivusto selvitti, minkä merkkien edustajat ovat kaikista herkkävaistoisimpia ja osaavat aistia niin tulevaa kuin muiden ihmisten mielialojakin erinomaisesti.

Voit katsoa alta löydätkö oman merkkisi joukosta.

Rapu

Tähtimerkeistä herkimpänä tunnettu rapu arvostaa turvallisuuden tunneta ja lämmintä sekä avointa ilmapiiriä. Kun vallitsevaan energiaan tulee pienikin muutos, rapu havaitsee sen heti – jopa silloin, kun muut ympärillä eivät huomaa vielä minkään olevan pielessä.

Rapu lukee herkän vaistonsa ansiosta erinomaisesti myös sosiaalisia tilanteita ja hänet tunnetaankin ystäväpiirissä lähestulkoon ajatusten lukijana. Merkin edustajat osaavat tulkita pelkistä eleistä,milloin jokin on pielessä. Tämä on yksi niistä lukuisista syistä, joka tekee ravusta pidetyn ja lojaalin ystävän.

Kalat

Kalat tunnetaan ystävien keskuudessa empaattisuudestaan ja huolenpidostaan. Nämä piirteet korostuvat merkin edustajissa, sillä he aistivat hyvin herkästi muutoksia muiden ihmisten mielialoissa.

Merkin edustajien herkkä vaisto ilmenee käytännössä myös niin, että vahvat aavistukset ja etiäiset tai jopa unet tuntuvat heidän kohdallaan käyvän usein toteen.

Skorpioni

Skorpionit tunnetaan mystisyydestään ja salaperäisyydestään. He onnistuvat pitämään omasta kuorestaan kiinni samalla, kun osaavat vaistomaisesti porautua keskustelukumppaninsa syvimpiin ajatuksiin. Tunneälykkäällä skorpionilla onkin taito saada muut ihmiset avautumaan hänelle vaikeistakin asioista.

Skorpionin vaisto kertoo usein myös hänelle itselleen, milloin jonkin asian tai tunteen vietäväksi ei kannata heittäytyä. Tästä syystä merkin edustajat ovatkin hyvin harkitsevaisia ja pohtivat tarkkaan seuraavia siirtojaan ennen varsinaiseen toimeen ryhtymistä.

Lue myös: Mitä horoskooppia muistutat luonteeltasi oikeasti? Hauska testi paljastaa!

Lue myös: Mitä rakkauselämääsi kuuluu vuonna 2021? Voice.fi:n horoskooppi paljastaa

Lähde: Pure Wow

Kilpailut

Uusimmat