Kuva: Shutterstock

Miten saada uusia ystäviä aikuisiällä? TikTok-käyttäjän fiksu neuvo leviää

07.06.2021 21:45 - Iiro Myllymäki

Ystävien saannissa kärsivällisyys ja systemaattisuus palkitaan.

Monet kokevat, että aikuisiällä on hankalampaa saada uusia ystäviä kuin lapsena ja nuoruusiässä. Mistä tämä johtuu ja miten aikuisena voisi saada uusia hyviä ystäviä? Eräs TikTok-käyttäjä on tarjonnut oman näkemyksensä, ja video on mennyt viraaliksi.

Connor Miller -niminen TikTok-käyttäjä on vastannut videolla kysymykseen siitä, miten aikuisena voisi saada uusia ystäviä. Hänen mielestään avain uusien ystävien saamiseen on se, että järjestelmällisesti näyttäytyy jossakin samassa paikassa.

- Saat ystäviä koulussa, koska näet samoja ihmisiä joka päivä. Saat ystäviä töissä, koska näet samoja ihmisiä joka päivä. Jos haluat saada uusia ystäviä aikuisena, mene samaan kahvilaan joka viikko tai mene vaikka kalligrafian kurssille. Jos et halua poistua kotoa, osallistu vaikka samaan Twitch-striimiin joka päivä, Miller vinkkaa.

Hänen mielestään ystäviä saa, jos näyttäytyy toistuvasti ympäristössä, jossa ihmiset jakavat jonkin itselleen tärkeän intressin. Millerin videosta on tykätty yli 1,4 miljoonaa kertaa, ja se on kerryttänyt myös tuhansia kommentteja. Sitä on katsottu noin kuusi miljoonaa kertaa. Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Kommenteissa miehen neuvoja on kehuttu.

”Kiitos. Tämä on itse asiassa erittäin hyvä neuvo.”

”Hän on onnistunut murtamaan koodin.”

”Seuraavaksi haluaisin tietää, miten voi löytää tosirakkauden.”

Lue myös: Oikea sydänystävä vai kaveriporukan ilopilleri? Testaa, millainen ystävä sinä olet!

Lue myös: Ystävälleni, joka joutui huonoon seuraan: ”Minun oli päästettävä sinusta irti”

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat